Lääkärillä "oli kiire pelaamaan korttia" – sairaan vauvan vanhemmat ajoivat sata kilometriä toiseen sairaalaan

0:44

Vanhemmat väittävät odottaneensa hoitoa yhdeksän tuntia. Sitten heitä käskettiin hakemaan apua muualta.

Osaatko antaa ensiapua vauvalle? Katso yllä oleva video!

Uudessa-Seelannissa asuvat Lisa Milligan ja Bill Sullivan väittävät lääkärin kieltäytyneen hoitamasta heidän lastaan käsittämättömästä syystä, kertoo Yahoo-sivusto. Vanhemmat veivät kaksikuisen Holden-pojan sairaalaan, koska hänen kuntonsa oli romahtanut. Lapsi oli muun muassa kalpea, ja lopulta hän ei tahtonut pysyä hereillä.

Käskettiin hakemaan apua muualta

Vanhemmat väittävät odottaneensa hoitoa yhdeksän tuntia. Sitten heitä käskettiin hakemaan apua muualta, koska päivystävä lääkäri oli kiireinen, eikä sairaalassa ollut valmiuksia hoitaa lapsia tai vauvoja.

– Lääkäri jatkoi kertomalla, ettei hän ollut päivystämässä, koska hänellä oli bridge-korttipeli, perhe väittää Holdenin sairaalakuluille perustetulla joukkorahoitussivulla.

– Hän vaikutti lähes epäpätevältä, koska ei tiennyt, mitä tehdä seuraavaksi. Tuntui, ettei häntä voisi vähempää kiinnostaa.

Vanhemmat ovat tehneet valituksen

Vanhemmat kertovat ajaneensa sadan kilometrin päähän toiseen sairaalaan, jossa Holdenilla diagnosoitiin hengenvaarallinen maha-suolitulehdus. Lapsi sai hoitoa, joka auttoi.

Vanhemmat ovat tehneet kohtelustaan valituksen. Sairaala ei halunnut kommentoida tapausta, ennen kuin sen tutkinta on päättynyt.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja