Lääkäri julisti 46-vuotiaan naisen kuolleeksi Paraguayssa – ruumiishuoneella hautausurakoitsijat huomasivat jotain hyvin hämmentävää

Aviomiehen mukaan lääkäri julisti naisen kuolleeksi tahallaan. Erikoisesta tapauksesta kertoo New York Post.

Munasarjasyöpää sairastava Gladys Rodríguez de Duarte otettiin sairaalahoitoon Coronel Oviedossa Paraguayssa lauantaiaamuna 18. huhtikuuta. Hänen verenpaineensa oli kohonnut huomattavasti.

Kaksi tuntia myöhemmin Gladysia hoitanut lääkäri Heriberto Vera julisti naisen virheellisesti kuolleeksi. Hän lähetti kuolintodistuksen naisen miehelle ja tyttärelle.

Liikettä ruumispussissa

Hautausurakoitsijat veivät kuolleeksi oletetun naisen ruumishuoneelle. Siellä he tajusivat, että naisen keho liikkui ruumispussin sisällä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Gladys vietiin kiireesti tehohoitoon. Hänen vointinsa kerrotaan olevan ”hauras, mutta vakaa”.

Aviomies syyttää lääkäriä tahallisesta toiminnasta

Kun Gladysin sukulaisille valkeni, millainen virhe oli sattunut, he eivät ilahtuneet. Aviomies Maximino Duarte Ferreira on lehtitietojen mukaan nostanut syytteen lääkäriä vastaan. Hän väittää, että lääkärit julistivat tahallaan naisen kuolleeksi, koska he eivät halunneet enää hoitaa häntä.

– Hän oletti, että hän oli kuollut ja lähetti hänet alasti minulle kuin eläimen kuolintodistuksen kera, Maximino sanoi.

Aviomies väittää, että Gladysia ei edes yritetty elvyttää.

Toinen lääkäri puolustaa kollegaansa

Lääkärit kieltävät syytökset. Veran kollega Catalino Fabio sanoo, että Vera yritti elvyttää Gladysia, mutta ei onnistunut. Vera ei myöskään tuntenut Gladysin pulssia.

Fabio veikkaa, että potilas on saattanut kärsiä katalepsiasta. Silloin potilas on jähmettynyt liikkumattomaksi eikä reagoi ulkoisiin ärsykkeisiin.

Lähde: Nypost.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja