Rosa tilasi langattomat kuulokkeet, mutta tilausta tehdessä kävikin koominen moka: "Hups"

Nuori brittinainen sai hyvät naurut hoksattuaan, mikä oli mennyt pieleen nettitilausta tehdessä.

Nettishoppaillessa asiakaalle annetaan toisinaan mahdollisuus jättää viesti paketin tuovalle kuskille sen varmistamiseksi, että paketti varmasti löytäisi tiensä perille. Viesti helpottaa niin kuskin elämää kuin vähentää riskiä siihen, että kuski tulee ovelle, kun asiakas ei ole kotona.

Joskus kannattaa kuitenkin tarkistaa kahteen kertaa,n mihin viestinsä oikein kirjoittaa. Tämän tietää ainakin englantilainen Rosa Falcini, joka tilasi parin langattomia kuulokkeita ja kirjoitti viestin omasta mielestään kohtaan, joka oli tarkoitettu paketin kuskaavalle taholle. Viestissä luki: "Jätä takapihalle, jos en ole täällä", kertoo Mirror.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hups"

Rosa kuitenkin paljasti Twitterissä hulvattoman erehdyksensä. Sen sijaan, että hän olisi osoittanut viestinsä kuskille, hän oli kirjoittanut sen kohtaan, johon sai kirjoittaa kuulokekoteloon haluamansa tekstin.

– Luulin, että personoitu viesti oli kuljettajalle, ei kuulokkeille, hups, Rosa nauraa twiitissään.

Rosan twiitillä on jo 362 000 tykkäystä. Kaikki eivät ole uskoneet tarinan todenperäisyyteen. Eräs kommentoija epäili kuvaa muokatuksi.

– Ei se ole photoshopattu, olen vain aidosti tyhmä, Rosa vastasi ja julkaisi kuvan kotelosta toisesta kuvakulmasta.

Klikkaa kuva isommaksi. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pian kävi ilmi, ettei Rosa edes ole ainoa, joka on vastaavan virheen tehnyt. Sarah-niminen käyttäjä julkaisi kuvan omien tytärtensä vastaavasta mokasta samanlaiseen Applen AirPod-koteloon liittyen. "Jätä vajaan, jos en ole kotona", luki teksti kotelossa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat