11 työntekijää aloitti videoneuvottelun – Jenniferin epäonninen möhläys levisi pian miljoonien katsottavaksi: "Me kaikki odotimme tätä..."

2:54
Oletko jo liian väsynyt tissä? Mitä tarkoittaa burnout? Terveystalon työterveyspsykologi Antti Aro vastaa

Jennifer ilmeisesti unohti olevansa osa videokonferenssia, sillä hän päätti mennä vessaan kesken kokouspuhelun.

Etätyö kotoa tuo arkeen monia uusia käänteitä – ja osalle meistä myös ikäviä yllätyksiä! Karun yllätyksen sai kokea ainakin Jennifer, joka lähti vessaan kesken videokokouksen, mutta otti puhelimensa mukaan, kertoo Mirror.

Hurjasti levinneellä sosiaalisen median videolla nähdään ryhmäpuhelu, jossa 11 osanottajaa keskustelee työasioista. Kesken puhelun yksi osanottaja lähtee vessaan, mutta ilmeisesti unohtaa, että puhelin jakaa kokousäänien lisäksi myös kuvaa jokaisesta osanottajasta.

Nainen menee vessaan, laskee housunsa ja istahtaa pöntölle. Pian hän ilmeisesti ymmärtää mokansa, kääntää puhelimen pois ja poistuu sitten neuvottelusta työtovereiden huudellessa "mitä tapahtui" ja "Jennifer-parka".

Jenniferin moka kasvoi jättihitiksi

Video lähti pian leviämään ympäri nettiä varoittavana esimerkkinä siitä, miten videokokousten tekniikka voi yllättää.

– Teille, jotka teette töitä kotoa: varmistakaa, että osaatte käyttää videoneuvottelua oikein, videon Facebookissa jakanut Piers Mummery vitsaili.

Videota katsottiin pian kymmenen miljoonaa kertaa ja se keräsi satoja tuhansia kommentteja, mutta sittemmin video katosi – kenties saapuneen palautteen vuoksi. Piers ihmetteli myöhemmin, miten hänen videonsa oli voinut nousta yhdessä yössä superhitiksi: mies sai jatkuvasti tykkäyksiä, viestejä ja muita ilmoituksia.

– Tämä saa minut ajattelemaan koronavirusta ja sitä, miten se leviää. Ihan hullua, Piers totesi.

Kuvakaappaus videosta. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Jennifer-parka on sankari, jota tarvitsemme nyt"

Moni koki suurta myötätuntoa kotona työskentelevän Jenniferin vuoksi. Naiselle lanseerattiin jopa oma hashtag: #poorjennifer, suomeksi siis #Jenniferparka.

– #Jenniferparka, me kaikki odotimme tätä, ja me kaikki uskoimme, että se olisi mies, jolta tämä ensimmäisenä lipsahtaa (julki), nimimerkki Conor McFookinGregor kirjoittaa Twitterissä.

– Jennifer-parka on sankari, jota tarvitsemme nyt. Kiitos uhrauksestasi, jossa oli mukana aito pieni kömmähdys. Se sai minut nauramaan vatsasta asti, tarvitsin sitä. Kippis sinulle, nimimerkki Re-reader toteaa.

– Jennifer-parka on meistä jokainen juuri nyt. Yritämme pärjätä tämän hulluuden keskellä, sopeutua tekemään töitä kotoa, multitaskaamme parhaamme mukaan ja saamme selville, ketkä todella ovat ystäviämme (se hävetköön, joka nauhoitti ja julkaisi tämän, hän ansaitsee potkut), nimimerkki Olive sanoo.

"Kiitos, että olit Yhdysvalloissa ensimmäinen". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Miksi nolaisit työkaverisi koko maailman edessä?"

Moni kommentoija piti hyvin erikoisena ja tuomittavana sitä, että joku työyhteisöstä oli päättänyt jakaa videon muille. Moni muistutti, ettei vessassa käyminen ole noloa, ja kehotti Jenniferiä jopa oikeustoimiin yritystä tai työtoveria vastaan.

– Jennifer-parka. Minä ottaisin loparit. En vitsaile. Ei siksi, että Jenniferillä olisi jotain hävettävää, vaan siksi, että hänellä on selvästi epäilyttäviä työkavereita, nimimerkki Sanders Sister kirjoittaa.

– Tämä on yksityinen kokouspuhelu, joten yhden heistä täytyi nauhoittaa tämä ja julkaista se. Miksi nolaisit työkaverisi koko maailman edessä? Olette sekaisin, nimimerkki Rose suomii.

– Hän vain käytti vessaa, ei kannata olla häpeissän! Ja kuka tämä videon sitten jakoikin on outo tyyppi, shelby sanoo.

– Katsotaan, miten parka Jennifer sitten on, kun hän haastaa nuo oikeuteen ja voittaa, Nathalie Dieujuste napauttaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja