Lääkäri Antti Heikkilä lähetyksessä: Alle kolmevuotiaille lapsille ei yhtään viljatuotteita!

Lääkäri Antti Heikkilä perehdytti Studio55.fi-katsojat tänään viljatuotteiden aiheuttamiin sairauksiin. Heikkilä painotti lähetyksessä, että lasten diabetes ja viljat ovat vahvasti yhteydessä toisiinsa.

– Kyllä minä suosittelisin, ettei lapsille annettaisi ainakaan ennen kolmea ikävuotta yhtään viljatuotteita vaan pelkkää lihaa, rasvaa ja vihanneksia, kehotti lääkäri Antti Heikkilä lähetyksessä.

Heikkilä kertoi, että suuri joukko viljayliherkkiä vanhempia haluaisi jo suojella lastaan viljoilta. Päiväkodeissa ja kouluissa ruokalistat eivät välttämättä salli viljatonta ruokavaliota.

– Päivähoitopaikka ja koulu eivät hyväksy vanhempien ilmoitusta, vaan täytyy olla lääkärin ilmoitus. Mutta kun menet lääkäriin, jos testit eivät näytä plussaa, niin sitten et saa lappua.

– Se on karmeaa tässä maailmassa, että tarvitaan viranomaisen lupa, jotta voidaan poiketa säännöistä, eikä lähdetä lapsen ehdoilla, Heikkilä totesi.

– Kyllä pitäisi olla niin, että vanhemmat saisivat sanoa, mikä heidän lapselleen sopii. Tämä vain kertoo tästä sadistisesta järjestelmästä, että kaikille sama.

Heikkilä ei usko viranomaisiin vaan ihmisten tietoisuuden kasvuun ja omien valintojen kautta tapahtuvaan muutokseen.

– Kyllä sen pitäisi mennä läpi hoitopaikoissakin, että vanhempienkin sana merkitsisi jotain. Sitä ennen ei voi puhua lapsen edusta.

Klikkaa kuvaa ja katso päivän ohjelmasta, mitä muuta Antti Heikkilä kertoi viljan aiheuttamista ongelmista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja