Kyyneleet vierivät pitkin Reetta Hurskeen kasvoja – ”Ei jäänyt paljon käteen”

Reetta Hurskeen ensimmäiset olympialaiset päättyivät alkuerissä sadan metrin alkueriin. Hurske oli oman eränsä kuudes ajalla 13,10.

– Lähti hyvin, siinä se oikeastaan olikin. Lopussa yritin saada muutaman sadasosan, että olisin saanut ohitettua (edellä olleita). Tällä kertaa sitten kuudes, eihän tästä nyt paljon käteen jäänyt, Hurske summasi juoksunsa.

Kun hän kertasi juoksun puutteita, kyyneleet alkoivat nousta silmiin.

– Ei ollut minkäännäköistä rytmiä, en päässyt aidalta oikein ulos. Se oli lähinnä välijuoksu ja aita, välijuoksu ja aita. Ei ollut sellaista, että olisin juossut kymmentä aitaa. Se oli ehkä tänään se ongelma, Hurske sanoi.

– No paskalta, oli vastaus kysymykseen siitä, miltä hänestä tuntuu.

Sen jälkeen kyyneleet valuivat kasvoja pitkin. Hurskeen erästä suora välieräpaikka irtosi ajalla 13,00. Hurskeen kauden paras on 12,96.

– Kauden paras olisi ollut otettavissa. Ei 13 sekuntia olisi pitänyt olla tänään mikään ongelma. Kaikkeni yritin, mutta tänään ei riittänyt.

Hurske lunasti paikkansa Tokioon jo kesällä 2019, kun hän juoksi 12,78. Viime kauden paras oli 12,91, nyt sesongin paras on siis siitä viisi sadasosaa heikompi.

– En sano, ettei se (oma ennätysvauhti) ole mahdollista. Ehkä se, että pystyy treenaamaan ehjänä ja pystyy keskittymään treeneissä oleelliseen. Se on pääjuttu, Hurske kertoi erosta.

Myös Annimari Korte karsiutui välieristä. Hän juoksi omassa erässään viidenneksi ajalla 13,06. Aikavertailusta viimeinen jatkopaikan tuonut aika oli 13,00.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja