Kyselytutkimus: Lemmikin omistaminen voi tehdä sinusta menestyneemmän työelämässä

Lemmikki voi ehkä tehdä sinusta menestyneemmän urallasi, kertoo People.

Lemmikin omistaminen lapsuudessa ja aikuisuudessa voi hyödyttää ihmisiä heidän urallaan. Näin ainakin, jos tuoretta amerikkalaista kyselytutkimusta on uskominen.

Banfield Pet Hospital -eläinsairaalan tekemän kyselytutkimuksen mukaan lemmikinomistamisen ja ammatillisen menestyksen välillä voi olla yhteys. Kyselyyn vatsasi yhteensä 857 yli 18-vuotiasta amerikkalaista.

Lemmikit opettavat tärkeitä taitoja

Niistä vastaajista, jotka olivat työelämässä korkeissa asemissa, esimerkiksi toimitusjohtajana tai talousjohtajana, 93 prosenttia kertoi kasvaneensa lemmikin kanssa. Tästä ryhmästä 78 prosenttia kertoi lapsuuden lemmikin auttaneen heitä valmistautumaan menestykseen uralla.

24 prosenttia jopa vastasi lapsuuden lemmikin opettaneen heille enemmän johtamisesta, vastuullisuudesta ja empaattisuudesta kuin heidän ensimmäinen työharjoittelupaikkansa.

Lapsuuden lemmikit saivat myös kiitosta muun muassa organisointitaitojen, kurin, non-verbaalin kommunikaation ja toisten tarpeiden arvioimisen opettamisesta.

Mitä pitää ottaa huomioon, kun lapsi syntyy koiraperheeseen? Katso keskustelua alla olevalta videolta! (Artikkeli jatkuu videon alla.)

7:53

Valtaosa uskoo lemmikin omistamisen hyödyttävän lapsia

Monia johtajia lemmikit kuitenkin hyödyttävät edelleen aikuisuudessa. 77 prosenttia kertoi saaneensa uusi bisnesideoita kävelyttäessään koiraansa ja 86 prosenttia kertoi lemmikin auttaneen heitä pysymään rutiineissa, oppimaan ajanhallintaa ja tekemään useita asioita samaan aikaan.

93 prosenttia johtavissa asemissa olevista vastaajista myös kertoi lemmikin auttavan heitä rentoutumaan ja vähentävän stressiä.

Ei liene yllätys, että 90 prosenttia johtajista uskoi myös lemmikkien omistamisen hyödyttävän lapsia tänä päivänä.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja