Kyllästynyt sulhanen antoi yllättävää palautetta supermarketille – kaupalta hauska vastaus

Australialaismiehen hervoton valitusvirsi sai vielä hervottomamman vastauksen valituksen kohteena olleelta kaupalta.

Australialainen Alex Gadd jätti vihaista palautetta Kmart-kaupan Facebook-sivuille. Gadd valitti, että kaupan halvat hinnat ja tyylikkäät tuotteet lyövät kiilaa hänen parisuhteeseensa. Gaddin erikoista palautetta on jaettu jo tuhansia kertoja, ja se on kerännyt kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hei Kmart, olen närkästynyt sulhanen. Olen kyllästynyt siihen, että tullessani kotiin on siellä ainakin kerran viikossa uusi kynttilänjalka, kehykset, pannu tai pannunalunen. Yhdessä lukuisien muiden kivojen, mutta todella turhien tavaroiden. Minun tarvitsee tietää, kuinka paljon tuotteita voidaan vielä julkaista? Mies kestää vain tietyn verran, ja minun rajani on tulossa vastaan... (Hän ehdotti jopa, että MINUN autotalliini laitettaisiin lampunvarjostin.) Olen varma, että toimitusjohtaja hieroo käsiään yhteen yhdessä avioerojuristien kanssa, jotka ovat saaneet valtavasti töitä sen jälkeen, kun teitte radikaalin muutoksen tuotteidenne kohderyhmässä. En odottane reaktiota tai vastausta. Ymmärtääkseni parisuhdeasiani eivät ole teidän huolenne. Tämä on vain valitusvirsi, joka kaikuu kuuroille korville täällä kotona. Tuotteenne ovat liian houkuttelevia ja liian halpoja, jotta hän voisi vastustaa niitä, ja lopputulos on se, että se rasittaa järjettömästi elämääni. Kiitos, kun kuuntelitte."

Näin Kmartilta vastattiin:

kmart
Kuvakaappaus: Facebook/Kmart Australia

"Hei Alex, olemme pahoillamme kuullessamme, että todella houkuttelevat kodin tavaramme ja matalat hintamme lyövät kiilaa sinun ja kihlattusi välille. Upean lamppumme asentaminen autotalliisi kuulostaa mahdollisesti parisuhteen rikkovalta asialta, ja olemme iloisia kuullessamme, ettei siihen pisteeseen ole vielä edetty. Valitettavasti meiltä tulee uusia tuotteita ulos jatkuvasti ja niiden päätyminen kotiinne kuulostaa todennäköiseltä – ennen kuin se tapahtuu, niin jonkinnäköiseen silmät peittävään siteeseen panostaminen voisi olla sen arvoista. – Anna"

Lähde: Someecards

Lue myös:

    Uusimmat