Kylie Jennerin 2-vuotiaan Stormi-tyttären asuste sai leuat loksahtamaan – äitiraivo leimahti välittömästi: "Antaisi lasten olla lapsia"

Kylie Jennerin 2-vuotiaan tyttären suuret korvarenkaat nostattivat äläkän sosiaalisessa mediassa.

Kosmetiikkamoguli ja tosi-tv-tähti Kylie Jenner on tunnettu näyttävistä asusteistaan. Kylie ei myöskään ole pelännyt hemmotella helmikuun alussa 2 vuotta täyttänyttä Stormi-tytärtään, jonka syntymäpäiviä juhlittiin jälleen hulppeasti Stormi World -huvipuistossa.

Nuori äiti on kuitenkin nyt saanut muilta äideiltä raivokasta kritiikkiä, kun hän julkaisi Instagramissa kuvia pienestä tyttärestään, joka on sonnustautunut varsin suuriin korvarenkaisiin, joiden keskellä komeilee taaperon oma nimi: Stormi.

Voit selata kuvia kuvan päällä olevista nuolista.

– Ihan oikeasti? Blingblingiä 2-vuotiaalle? Miksi tämän perheen täytyy kiirehtiä asioita. Antaisi lasten olla lapsia, eräs seuraaja hämmästeli.

– Nuo korvarenkaat ovat hieman liian isot vauvalle, toinenkin kummasteli.

– Korvarenkaat voivat olla vaaralliset 2-vuotiaalle, kolmas varoitteli.

Osa Jennerin 163 miljoonasta Instagram-seuraajasta ja ystävistä sen sijaan ihaili pienen Stormin tyyliä, johon kuului myös valkoinen toppi ja Niken lenkkarit.

– Jes, korvakorut! kommentoi isosisko Khloé Kardashianin paras ystävä Malika Haqq monien muiden ihastelijoiden tapaan.

Myös seurapiirikaunotar Paris Hilton ilmaisi tukensa jättämällä kommenttikenttään ihastuneen emojin.

– Te, jotka valitatte hänen korvarenkaistaan… Olen varma, että Kylie on varmistanut, että ne ovat niin kevyet, etteivät ne venytä hänen korviaan. Hän on lapsen äiti, eräs seuraaja huomautti.

Stormi itse vaikutti myös olevan innoissaan uusista koruistaan. Kyliesnapchat-nimiselle fani-tilille nimittäin ilmestyi myöhemmin lyhyt video, jolla Stormi vastaa hyvin painokkaasti "ei" äidin kysyttyä häneltä, pitäisikö korvakorut riisua.

Lähteet: Page SixElle

Lue myös:

    Uusimmat