Kylie Jenner teki sen taas: Stormi-tytär sai ylenpalttiset syntymäpäivät – 2-vuotiasta juhlittiin omassa teemapuistossa, josta ei luksusta puuttunut

0:57
Kylie Jenner synnytti esikoisensa helmikuussa 2018

Kylie Jennerin 2 vuotta täyttäneen Stormi-tyttären syntymäpäivä juhlittiin jälleen hulppeissa puitteissa omassa StormiWorld-teemapuistossa.

Keeping up with the Kardashians -tähti ja kosmetiikkamoguli Kylie Jenner listattiin viime vuonna maailman nuorimmaksi itse omaisuutensa tehneeksi miljardööriksi.

Tähti ei pihistele rahojaan ainakaan ainoan tyttärensä kohdalla. Jennerin ja räppäri Travis Scottin tytär Stormi Webster täytti lauantaina kaksi vuotta ja syntymäpäiviä juhlittiin jälleen todella hulppeissa puitteissa.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmetyvistä nuolista.

Jenner oli nimittäin viime vuoden tapaan rakentanut tyttärelleen kokonaisen teemapuiston syntymäpäiväjuhlia varten.

StormiWorld -juhlien tunnuslauseena oli 2 on parempi kuin 1, eli jos suinkin mahdollista, juhlat olivat vielä ylenpalttisemmat kuin viime vuonna.

Jennerin ja vieraiden sosiaaliseen mediaan lataamien kuvien ja videoiden perusteella juhliin asteltiin sisään Stormin kasvoja esittävästä jättimäisestä portista, jonka edessä äiti ja tytär poseerasivat samanlaisiin asuihin sonnustautuneina.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmetyvistä nuolista.

Sisällä teemapuistossa oli oma maailmansa muun muassa Trolls- ja Frozen-teemoille. Trolls-maailmassa oli muun muassa valtavia Trolls-elokuvasta ja -leluista tuttuja hahmoja ja Frozen-maailmassa upeita jääveistoksia.

StormiWorldista löytyi puolestaan useita huvipuistolaitteita ja erilaisia pelejä, joita koristivat tietysti päivänsankarin kasvot. Lisäksi saatavilla oli myös StormiWorld-rintamerkkejä ja t-paitoja, ja myös ruokana olelet hampurilaiset ja erilaiset juomat oli pakattu tapahtuman logolla varustettuihin mukeihin ja pakkauksiin.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmetyvistä nuolista.

– On siunaus pystyä luomaan näitä maagisia kokemuksia lapselleni, Jenner kirjoitti erään Instagram-kuvansa yhteydessä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja