Kylie Jenner syrjäytettiin yllättäen Instagramin tykätyimpänä – päätti kommentoida kakkossijaansa hauskalla tavalla

Kylie Jenner ei enää omista Instagramin tykätyintä kuvaa. Jenner otti kakkossijaansa kantaa omalla Instagram-tilillään.

Kuva kananmunasta on noussut Instagram-kuvapalvelun tykätyimmäksi kuvaksi. Kuva syrjäytti Kylie Jennerin, joka teki aiemman tykkäysennätyksen noin vuosi sitten.

Kananmuna nousi Instagramin tykätyimmäksi internetkampanjan kautta. Munasta julkaistussa kuvassa kehotetaan mahdollisimman montaa ihmistä tykkäämään kuvasta, jotta se rikkoo Instagramin ennätyksen. Kuva on kerännyt tähän mennessä jo 25 miljoonaa tykkäystä. Aiempi tykkäysennätys oli 18 miljoonaa.

– Asetetaan maailman ennätys yhdessä ja saadaan tykätyin julkaisu Instagramissa. Voittaen nykyinen maailmanennätys, jota pitää Kylie Jenner (18 miljoonaa), kananmunakuvan kuvatekstiin on kirjoitettu.

Jenner piti ennätystä hallussaan kuvalla, jossa hänen vastasyntynyt Stormi-tyttärensä pitää äitinsä sormesta kiinni. Vain muutama päivä Stormin syntymän jälkeen julkaistu kuva myös paljasti Jennerin tyttären nimen ensimmäistä kertaa maailmalle.


Yllättävän tappion kärsinyt Jenner ei näytä olevan asiasta moksiskaan. Hän julkaisi Instagram-tilillään vitsailevan videon, jossa hän rikkoo kananmunan kuumalle asfaltille. Video näyttää olevan vanha ja se oli liitetty Jennerin tappiolla vitsailevaan Twitter-julkaisuun, jonka meikkimoguli päätyi jakamaan Instagram-seuraajilleen.


– Siitäs saat pieni kananmuna, Jenner kirjoitti videon oheen.

Jennerin julkaisu, jossa hän kostaa kananmunalle, on uponnut hänen faneilleen, sillä video on kerännyt lukuisia huvittuneita kommentteja. Jenneriä tuskin ykköspaikan menettäminen juurikaan kolhaisee, sillä Forbes-lehti arvioi viime vuonna Jennerin omaisuudeksi noin 900 miljoonaa dollaria.

Lähde: News.com.au

Lue myös:

    Uusimmat