Kuva kananmunasta nousi Instagramin tykätyimmäksi – ohitti Kylie Jennerin reilussa viikossa

Katso videolta kätevät vinkit Instagram-sovellukselle!

Instagramin tykätyin kuva on nyt kuva kananmunasta, uutisoi muun muassa New York Times.

Aikaisemmin kuvapalvelu Instagramin tykätyimmän kuvan titteliä on pitänyt seurapiiritähti ja meikkimoguli Kylie Jennerin kuva hänen vastasyntyneestä tyttärestään yli 18 miljoonalla tykkäyksellä.

Viime sunnuntaina Instagramin tykätyimmän kuvan tittelin vei kuitenkin kuva munasta valkoisella taustalla. Kananmunan kuva on kerännyt Instagramissa jo 24,1 miljoonaa tykkäystä.

Kyseessä ei ole millään tavalla kuuluisa muna, vaan aivan tavallinen kananmuna. Kuva on julkaistu 4. tammikuuta ja ilmeinen tarkoitus on ollut voittaa Instagramin tykätyimmän kuvan titteli.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Asetetaan maailman ennätys yhdessä ja saadaan tykätyin julkaisu Instagramissa. Voittaen nykyinen maailmanennätys, jota pitää Kylie Jenner (18 miljoonaa), munan kuvatekstissä lukee.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuva kananmunasta on myös ensimmäinen ihmisen sijaan jotakin asiaa esittävä kuva Instagramin tykätyimpien kuvien top20-listalla.

Ei ole selvillä, kuka kuvan julkaisun takana on, miksi "ennätys" haluttiin tehdä juuri kananmunan kuvalla ja miten ennätyksen tekeminen ja yli 24 miljoonan tykkäyksen kerääminen todella onnistui.

Lähteet: New York Times, Cnet

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja