Kylian Mbappe seurasi PSG:n avauksen katsomosta – seuralta ratkaiseva päätös

Kylian Mbappe on päästetty takaisin Paris Saint-Germainin harjoitusvahvuuteen.

PSG oli asettanut Mbappen sivuun kokoonpanostaan ja harjoitusvahvuudestaan sopimuserimielisyyksien takia, ja pariisilaisjoukkue aloittikin Ranskan liigan ilman supertähteään viikonloppuna Lorientia vastaa. Peli sujui pariisilaisten kannalta kehnosti, sillä hallitseva mestari jäi ottelussa 0–0-tasatulokseen. PSG hallitsi ottelua suvereenisti 78 prosentin pallonhallinnalla ja voitti maalintekoyritykset 20-4, mutta palloa ei yksinkertaisesti saatu verkon perukoille.

Nyt PSG:n johdossa on myönnytty Mbappen osalta, vaikka sopimusasioissa ei ole tapahtunut muutosta. Mbappe palautettiin takaisin harjoituskokoonpanoon. Ranskalainen iski viime kaudella 29 liigamaalia 34 ottelussa, joten hänen maalintekopanostaan tarvitaan.

PSG:n ja Mbappen välinen sopimuskiista on jatkunut koko kesän. Mbappella on sopimustaan jäljellä pariisilaisseuran kanssa vielä vuosi, mutta PSG haluaisi Mbappen kirjoittavan siihen jatkoa.

Supertähden on jo pitkään huhuttu haluavan siirtyä Real Madridiin, mutta ongelma on, että PSG haluaisi kultakimpaleestaan siirtokorvauksen, mitä ei enää tämän kauden jälkeen ole luvassa. Mbappe on kuitenkin ollut haluton kirjoittamaan jatkosopimusta, ja siksi PSG on sulkenut hänet useaan otteseen joukkueen ulkopuolelle.

PSG:n joukkue on muutenkin noussut otsikoihin, sillä seuran toinen supertähti Neymar on siirtymässä Saudi-Arabiaan jättimäisellä siirtosummalla.

Lue myös:

    Uusimmat