Kylian Mbappen ehdoton linja pitää – uusi paljastus riidasta PSG:n kanssa

Maalikooste: Ranska - Kreikka 1:25
Maalikooste: Ranska–Kreikka – Kylian Mbappe latasi voitto-osuman pilkusta viime kesäkuussa.

Tähtihyökkääjä Kylian Mbappe on hylännyt ranskalaisseura PSG:n tuoreimman tarjouksen osapuolten välisessä kiistassa, uutisoi espanjalainen Marca.

PSG ja seuraa kuusi vuotta edustanut ranskalaismaalitykki ovat riidelleet jatkosta jo pidemmän aikaa. Mbappe, 24, haluaisi siirron – ykkösvaihtoehtona on väläytelty Real Madridia – kun taas PSG haluaisi sitoa tähtensä pidemmäksi aikaa. Osapuolilla on vielä sopimus alkavasta kaudesta.

Pariisilaisjätti haluaa välttää tilanteen, jossa se joutuu päästämään Mbappen ilmaiseksi toiseen seuraan. Näin voisi tapahtua aikaisintaan ensi kesänä, jos Mbappen siirto tai jatkosopimus ei toteudu ennen sitä. 

Marcan tietojen mukaan PSG on tavannut neuvonantajansa Luis Camposin johdolla Mbappen edustajat viimeisen vuorokauden aikana ja tarjonnut hyökkääjälle jatkosopimusta, jossa on taattu 200 miljoonan euron ulosostopykälä ensi kesälle. 

Tunnetun jalkapallotoimittajan Fabrizio Romanon mukaan PSG oli tarjonnut vastaavanlaista sopimusta Mbappelle jo viime viikolla. 

Ranskan maajoukkuetähden vastaus oli Marcan mukaan sama kuin koko kesän ajan: hän ei tee jatkosopimusta PSG:n kanssa.

Alkuviikosta uutisoitiin, että PSG jätti Mbappen pois harjoitusvahvuudesta, kun joukkue kokoontui. Aiemmin kesällä seura pudotti Mbappen Japaniin harjoitusotteluihin matkanneesta ryhmästä.

Lue myös:

    Uusimmat