Kuvavuoto: Tältä näyttää tuleva Samsung Galaxy Tab S4 – näyttö kasvamassa, reunukset kaventumassa

Samsungilta odotetaan lähiaikoina Galaxy Note9 -huippupuhelimen lisäksi myös uuden tablettilaitteen julkistusta.

Nyt tulevasta Samsung Galaxy Tab S4:stä on vuotanut verkkoon väitetty lehdistökuva, joka esittelee laitteen niin edestä, takaa kuin sivultakin. Yltä löytyvän kuvan julkaisi AndroidHeadlines-sivusto.

Galaxy Tab S4 on saamassa pienemmät näytönreunukset kuin aiemmat Samsung-tabletit. Näytön kooksi on aiemmin kerrottu 10,5 tuumaa. Suuremmasta näytöstä huolimatta laitteen koko ei välttämättä olekaan juuri 9,7 tuuman Galaxy Tab S3:ää suurempi kapeampien reunusten ansiosta. Pienemmät reunukset näyttävät tarkoittavan myös näytön alapuolelta löytyvien fyysisten painikkeiden katoamista ja vaihtumista näytöllä toteutetuiksi.

Painikkeiden katoaminen tarkoittanee myös sormenjälkilukijan poistumista. Sen sijaan Galaxy Tab S4 lienee varustettu iirisskannerilla Samsung-huippupuhelinten tavoin, mikä toimisi turvallisena tunnistautumistapana vähemmän turvallisen kasvojentunnistuksen rinnalla.

Lisäksi kuva kertoo Samsungin aikovan jatkaa nykyisin omistamansa AKG-brändin hyödyntämistä Galaxy Tab S4:n kanssa: myös uuden tabletin kaiuttimet ovat ”AKG:n virittämät”.

Aiemmat huhut ovat kertoneet Samsung Galaxy Tab S4:n olevan varustettu Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiirillä, 4 gigatavulla RAM-muistia, 64 gigatavulla tallennusmuistia sekä 7 300 milliampeeritunnin akulla.

Uudessa kuvassa tabletin näytöllä nähdään päivämäärä 24. elokuuta. Se voi olla tabletin julkistuspäivä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja