Kuvat: Tiesitkö tätä UFC-komistus Packalenista? Sukua laulaja Robinille

Muutamissa sekunneissa Lontoon-ottelun voittanut turkulaismies Teemu Packalen on tarkka tyylistään.

Vapaaottelija Teemu Packalen viihtyy kihartuvissa viiksissä, silmälaseissa ja tyköistuvissa vaatteissa. Mies ei osaa tarkemmin kertoa, mistä hänen tyylinsä kumpuaa. Hänelle merkitsee paljon, että vaatteet ovat hyvin istuvia niin vapaa-ajalla kuin kehään astellessakin.

– Tyylini on aina ollut se, että puen päälleni sitä, mikä mielestäni näyttää hyvältä, vaikkei se muita miellyttäisikään. Pakko sanoa, että pidän tyylistäni ja olen siitä aika tarkka, Packalen kertoo MTV.fille.

Mies viihtyy erittäin hyvin työssään lastenkodissa. UFC-diilin myötä hän on vähentänyt päivätöitään, mutta kokee nuorten kanssa työskentelyn hyvin palkitsevana. Miehen hermot vaikuttavat olevan rautaa myös treenisalien pukuhuoneissa.

– Olen saanut tyylistäni niin hyvää kuin huonoa palautetta. Käytän aina pillifarkkuja. Treenikaverini Jarko Hammar totesi kerran, että "en jaksa enää kuittailla pillifarkuistasi, koska se on vähän kuin lasta löisi." Packalen nauraa ystävänsä rajulle huumorintajulle.

Packalen on julkaissut kuvia vaatetyylistään omalla Instagram-tilillään.

Räätäli kisapaikalle hetki ennen ottelua

Vapaaottelutapahtumissa urheilijat saapuvat kehään yhteistyökumppaneiden sponsoroimissa asuissa. Viime kesänä Skotlannissa UFC-debyyttinsä tehnyt Packalen muistelee, että hän on välillä saanut käyttää ompelijoiden palveluita useampaankin otteeseen.

– Nyt Lontoon UFC-tapahtumassakin olin todella tarkka, että verryttelyhousuni kavennetaan, jotta näyttää slimmiltä ja hyvältä. 

– Viime kerralla Glasgow'ssa kävi vähän hassusti. Menin ensimmäisen kavennuksen jälkeen sovittamaan kehäänasteluasuani. Totesin räätälille, että vielä vähän voisi ottaa hihoja lyhyemmäksi. Puhuttiin ihan senteistä. Puvut toimitettiin kisapaikalle, enkä sitten enää sovittanut asua, Packalen muistelee.

Packalenin ja hänen huoltojoukkonsa puvut odottivat pukuhuoneessa siististi henkareilla. Mies koki yllätyksen, kun hän puki oman asunsa ylleen.

– Laitoin puoli tuntia ennen kehään menoa takin päälleni ja totesin, että hihat ovat auttamattomasti liian lyhyet, ylettyen vain kyynärpäihin. Räätäli hälytettiin paikalle ja hän ilmeisesti vaihtoi hihat kokonaan uusiin. Sain takin kymmenessä minuutissa takaisin oikean mittaisilla hihoilla, Packalen kertaa viime kesän tapahtumia.

Packalen aikoo palata kehään vielä tänä vuonna. Ottelu on näillä näkymin Euroopassa. Miehen olkapää on tällä hetkellä kuitenkin sen verran huonossa kunnossa, että tarkkaa ajankohtaa seuraavalle koitokselle hän ei halua arvailla.

Miehen sekunneissa loppuneen ottelun ja hurjat tuuletukset näet alla olevalta videolta.


Esiintyjien sukua

Turusta tulee toisen vapaaottelijan, Makwan Amirkhanin, lisäksi muitakin koko kansan suosikkeja. Moni ei tiedä, että laulaja Robin Packalen on sukua Teemu Packalenille.

Urheilija ja muusikko eivät ole koskaan tavanneet toisiaan, mutta heidän isoäitinsä ovat lämpimissä väleissä keskenään.

– Robin on isäni serkun poika, että sellainen yhteys löytyy. Meidän mummimme ovat tekemisissä viikoittain, Teemu Packalen kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat