KUVAT: Tällaisen talon Nicole Richie ja rokkaripuoliso laittoivat myyntiin

Julkkispariskunta Nicole Richie ja Joel Madden ovat myymässä toista taloistaan.

Tosi-tv-tähti ja muotisuunnittelija Nicole Richie, 32, ja hänen aviomiehensä, Good Charlotte -bändistä tuttu Joel Madden, 35, ovat laittaneet Los Angelesissa sijaitsevan kotinsa myyntiin. Pari pyytää kodikkaasta talosta vajaat 1,4 miljoonaa euroa.

Myytävissä olevan talon Madden osti vuoden 2004 lopulla maksaen siitä silloin 1,3 miljoonaa euroa. Kovin suurta voittoa tähdet eivät siis kakkosasunnostaan havittele. Kaksikerroksisessa ja 300-neliöisessä talossa on neljä makuuhuonetta ja neljä kylpyhuonetta.

1930-luvulla rakennetun talon erikoisuuksiin kuuluu muun muassa epätavallisen iso olohuone. Myös keittiö on suurikokoinen ja se sisältää niin keittiösaarekkeen, graniittiset työtasot kuin ruostumattomasta teräksestä valmistetut kodinkoneetkin. Lisäksi talossa on jalopuiset lattiat, kolme takkaa sekä kaksi vaatehuonetta.

Pääasiassa julkkispari asustelee toisaalla samassa kaupungissa kodissa, jossa on neljä makuuhuonetta ja viisi kylpyhuonetta sekä erillinen wc. Neliömetrejä vuonna 2009 ostetussa talossa on 500.

Tähtiparilla on kaksi lasta.

LUE MYÖS:

Katso myös, miten sujuvat tunnetun Spellingin suvun talokaupat:

Lähde: Realtor

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat