Kuvat saavat voimaan pahoin: Koiran kieli jäi jumiin yleiseen leluun – hirvittävät seuraukset

Poppy-koiran kieleen tuli karmaisevat vammat, kun sen kieli jäi jumiin kumisen pallon ilmareikään. Varoitus: Artikkelin kuvat eivät sovi herkille!

Foxhallin eläinlääkäriklinikan julkaisemat järkyttävät kuvat paljastavat, kuinka pahasti Poppy-koiran kieli vahingoittui palloleikin seurauksena, kertoo The Sun.

Omistajat Helen ja James Hartley eivät olleet kotona, kun Poppyn kieli jäi leikin tuoksinassa jumiin kumisen lelupallon ilmareikään. Siitä ei ole varmuutta, kuinka kauan sen kieli ehti olla jumissa. 

Poppy vietiin eläinlääkäriin

Kun Hartleyt tulivat kotiin, he onnistuivat saamaan pallon irti kielestä. Vaikka Poppy vaikutti pirteältä, se ei esimerkiksi kyennyt juuri syömään tai juomaan, joten koira päätettiin viedä eläinlääkärin pakeille varmuuden vuoksi.

Eläinlääkärillä havaittiin, että Poppyn kieli oli hyvin turvonnut ja siinä oli nähtävissä punainen viiva kohdassa, jossa pallo oli vaikuttanut verenkiertoon. Koska koira oli kuitenkin iloinen, söi tarjotut herkut ja kielikin oli muutoin vaaleanpunainen ja normaalin oloinen, lemmikki sai vain turvotukseen auttavaa lääkettä ja ajat päivittäisiin tarkastuksiin.

Kuvat järkyttävät

Poppy tuli seuraavan viikon aikana tarkastukseen joka päivä. Tarkastuksissa havaittiin, että punainen viiva kielessä vaihtui ensin mustelmaksi, sitten mustelmat alkoivat haista ja muuttua valkoisiksi laikuiksi, sitten mustiksi ja lopulta ne menivät kuolioon. Poppylle jäi kielen molemmille puolille valtavat lovet kohtiin, joissa pallo oli ollut kiinni.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Söi ja joi heti, kun heräsi"

Poppy pääsi leikkaukseen, jossa kuollut kudos poistettiin ja kieli ommeltiin taas kasaan.

– Leikkaus oli menestyksekäs, eivätkä hoitajamme olleet uskoa, kun Poppy söi ja joi heti, kun se heräsi, eläinlääkärin edustaja kertoo päivityksessä.

Päivityksessä muistutetaan kiinnittämään huomiota lelujen turvallisuuteen.

– Poppyn omistajat halusivat, että jaamme sen tarinan tuodaksemme esille vaarat siinä, että koira jätetään yksin lelujen kanssa, vaikka ne vaikuttaisivat kuinka viattomilta.

Poppyn kieli on parantunut hyvin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Näin leikkaat koiran kynnet oikein 2:30
Videolla ohjeet: Näin leikkaat koiran kynnet.

Lue myös:

    Uusimmat