Kuvat Erling Haalandin paidattomasta yläkropasta paljastivat karun kohtelun – Pep Guardiola ärähti: "Hän tiesi tasan, mitä teki"

Manchester City on enää askeleen päässä Valioliigan mestaruudesta.

Manchester Cityn norjalaistähti Erling Haaland sai kovaa kohtelua osakseen Evertonia vastaan pelatussa Valioliigan ottelussa.

Manchester City nappasi kaksin käsin kiinni Valioliigan mestaruudesta, kun se kukisti Evertonin tyylipuhtaasti 3-0-lukemin. Joukkueen tähtihyökkääjä Erling Haaland jatkoi huimaa tulitustaan tekemällä kauden 36. täysosumansa Valioliigassa.

Haaland oli läpi ottelun Everton-puolustaja Yerry Minan vartioinnissa, eikä kolumbialaispuolustaja kaihtanut keinoja etsiessään keinoja norjalaistähden pysäyttämiseksi.

Haaland julkaisi ottelun jälkeen kuvan, jossa hän poseeraa ilman paitaa. Miehen olkapäässä on nähtävissä luultavasti nipistämisestä ja raapimisesta syntyneitä jälkiä. Myös norjalaisen Dagbladetin kuvassa Haalandin ruhjeet näkyvät selvästi.

Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola ärähti ottelun jälkeen Minan toiminnasta.

– Se, mitä Yerry Mina teki, ei ollut tarpeellista. Hän tiesi tasan, mitä teki. Hän on hyvä pelaaja, mutta tuolla tavalla puolustaminen ei ole tarpeellista, Guardiola pauhasi ottelun jälkeen Sky Sportsin haastattelussa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat