Kuvat: Charlie Sheenin ex-vaimo myy kotiaan

Näyttelijä Denise Richards on laittanut kotinsa myyntiin.

Miehen puolikkaat - ja Terapian tarpeessa -sarjoista tutun Charlie Sheenin ex-vaimo ja lasten äiti, Denise Richards, myy kotiaan julkkisten suosimalta Hidden Hillsin alueelta.

Richards pyytää hulppeasta, juuri remontoidusta talosta 6,9 miljoonaa euroa.

Vaikka Richards ei ole asunut kodissa pitkään aikaan sen remontin ja laajennuksen vuoksi, entinen Playboy-malli, näyttelijä ja tosi-tv-tähti on kuitenkin omistanut sen jo vuodesta 2007. Tuolloin tähti maksoi siitä 3,9 miljoonaa euroa.

Richards on yrittänyt myydä taloa aiemminkin, mutta myyntiyritysten epäonnistuttua tähti päätyi teettämään talolle mittavan remontin. Ennen 524-neliöinen koti on nyt 769 neliömetrin kokoinen. Makuuhuoneita kodista löytyy kuusi. Kuuden kylpyhuoneen lisäksi talossa on kaksi erillistä wc:tä.

Lisäksi Richardsin myymästä kodista löytyy kaksi toimistoa sekä olo- ja ruokailuhuoneet sekä virallisiin että epävirallisempiin tarkoituksiin. Pihalta löytyy tietysti uima-allas sekä ulkoilmakeittiö.

Hidden Hillsin talon ollessa remontissa tähti lapsineen on asunut Sheenin omistamassa kodissa Mulholland Estatesin naapurustossa. Sheen tosin uhkasi viime vuonna potkia Richardsin kodista pois parin ajauduttua riitoihin. 

Lähde: Variety


Lue myös:

    Uusimmat