KUVAT: Alexander Wang x H&M – tältä näyttää syksyn odotetuin mallisto!

Yhdysvaltalaisen muotisuunnittelija Alexander Wangin yhteistyömallisto ruotsalaisen muotijätin kanssa on tummanpuhuva ja sporttinen.

Alexander Wang on ehtinyt saavuttaa suurta suosiota jo uransa alkutaipaleella.  CFDA-palkittu suunnittelija tunnetaan erityisesti  urbaaneista, urheiluvaikutteisista vaatteistaan ja kekseliäistä leikkauksistaan. Kriitikoiden ylistämän ja muotibloggaajien rakastaman suunnittelijan yhteistyömallisto H&M:n kanssa onkin odotetuimpia suunnitelijayhteistyömallistoja aikoihin. Esimakua mallistosta on saatu jo aiemmin muun muassa Wangin vaatteisiin viihtyneen Rihannan näyttäydyttyä malliston vaatteissa.

Tummanpuhuvan malliston muotokieli on uskollista Wangin omalle nimikkolinjalle. Mukana on paljon cropattuja yläosia, teknisiä materiaaleja, meshiä ja neopreenia, tiukkaa trikoota, löysälinjaisia salivaatteita ja mustaa nahkaa. Wang -logot ovat näkyvästi esillä, mikä voinee herättää hilpeyttä muotia seuraamattomissa.

Mallistoon kuuluu myös urheilullisia asusteita, jotka kelpaavat tositoimiinkin. Esimerkiksi salikassit, reput, joogamatto, pyyhkeet, nyrkkeilyhanskat ja uimalasit vievät malliston näytöslavalta tosielämän pukuhuoneisiin. Kokoelmaan kuuluvat sekä miesten että naisten mallistot, mutta monet tuotteet ovat sangen unisex-henkisiä. Suomalaisia ilahduttaa, että yksi malliston keulakuvista on suomalainen huippumalli Suvi Riggs.

Mallisto saapuu kauppoihin torstaina 6. marraskuuta.

Tänä syksynä kuluttajilla on ollut mahdollisuus hankkia huippusuunnittelijoiden halpaluomuksia myös esimerkiksi Jean-Paul Gaultier for Lindex -mallistosta tai Joseph Altuzarran jenkkiketju Targetille suunnittelemasta mallistosta.

Katso toimituksen poiminnat malliston parhaista paloista!

Mallistoa on odotettu kauan ja hartaasti, mutta logokuvioidut kerrastot eivät saa toimituksen väkeä ryntäämään ostoksille. Sen sijaan toimituksessa sykähdyttivät eniten sporttiset lyhyet topit, tekniset ulkoilutakit, särmikkäät mekot ja nahka-asusteet.

 

Tuotekuvat ja lookbook-kuvat H&M

Mitä mieltä mallistosta? Kommentoi!

Lue myös:

    Uusimmat