Kuvat: 59-vuotias mallimummo näyttää puolet ikäistään nuoremmalta

The Daily Mail kertoo ranskalaisesta mallista Yasmina Rossista, joka on edelleen kysytty malli vielä 59 vuoden iässäkin.

Yasmina Rossi aloitti mallina vasta lähemmäs kolmekymppisenä, jolloin useimmat mallit ovat jo lopettelemassa uraansa. Rossin todellinen läpimurto tapahtui vasta 45 vuoden ikäisenä, kun New Yorkissa oli kysyntää vanhemmille malleille. Rossi on nähty muun muassa Yves Saint Laurentin, tavaratalo Marks & Spencerin ja Mastercardin mainoksissa.

Jos kuva ei näy, katso se täältä

Nyt hän on kysytty kasvo nuorekkaan ja raikkaan olemuksensa vuoksi, jonka salaisuudeksi hän kertoo kotitekoisen vartalonkuorinta-aineen.

Rossi on kasvanut Korsikalla, mutta asuu nyt Malibussa Kaliforniassa. Hän sanoo olevansa nykyisin tyytyväisempi ulkonäköönsä kuin mitä hän oli nuorena.

Jos kuva ei näy, katso se täältä

– Pidän ulkonäöstäni enemmän nyt kuin ollessani 20-vuotias, hän kertoi alun perin Sunday Times Style -lehdelle.

– Vartaloni on parempi ja koen olevani onnellisempi kuin parikymppisenä.

Rossi paljastaa ulkonäkönsä salaisuudeksi säännöllisen liikunnan, orgaanisen ruoan ja rapsiöljyn.

Jos kuva ei näy, katso se täältä

– Kuorin vartaloni kerran viikossa oliiviöljyllä ja sokerilla. Syön avokadon päivässä sekä vain orgaanisesti tuotettua lihaa ja kalaa.

Rossin mukaan on tärkeää olla urheilematta liikaa. Hän yrittää myös välttää lääkkeiden käyttöä ja suosii luonnollisia parannuskeinoja.

Rossi on myös ahkera sosiaalisen median palvelu Instagramin käyttäjä, jossa hän kuvailee itseään kansainvälisen muotimallin lisäksi taidevalokuvaajaksi.

Lue myös:

    Uusimmat