Kuopiolaismies hakkasi ovea puukolla ja uhkasi tappaa – metsään paennutta miestä epäillään useista rikosnimikkeistä

Kuopiolaismies jäi eilen kiinni useista rikoksista epäiltynä, kertoo Itä-Suomen poliisi. 

Poliisi sai ilmoituksen eilen noin iltayhdeksän aikaan häiriköstä, joka hakkasi Kuopiossa sijaitsevan asunnon ovea puukolla. Ilmoittajan mukaan ovella häiriköinyt mies huusi tappouhkauksia ja suihkutti asuntoon "jotain sumutetta".

Poliisi havaitsi tapahtumapaikan lähistöllä miehen ja naisen. Kun mies huomasi virkavallan tulleen paikalle, hän juoksi poliisipartiota pakoon läheiseen metsään, josta hänet myöhemmin saatiin kiinni.

Miehen ja naisen epäillään rikkoneen myös asianomistajan auton laseja.

Kaksikkoa epäillään useista rikoksista

Poliisin mukaan asianomistaja ja epäillyt tunsivat toisensa, mutta kuopiolaiskaksikon väkivaltaisuuden motiivista ei toistaiseksi ole tietoa.

Kiinniotettua 18-vuotiasta miestä epäillään vahingonteosta, kotirauhan rikkomisesta, laittomasta uhkauksesta sekä lievästä ampuma-aserikoksesta. Sen sijaan miehen seurassa ollutta 18-vuotiasta naista epäillään vahingonteosta sekä kotirauhan rikkomisesta. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja