Kuolemantapauksia ja arpajaisvoittoja? Tällaisia enneunia lukijat ovat nähneet

Mustikat ennustavat huolia, koirankakka rahantuloa, vesi sairautta? Studio55.fin kyselyyn vastanneista 60 prosenttia kertoi nähneensä enneunia. Yleisimmin lukijat kertoivat unen ennakoineen kuolemaa.

Kysyimme lukijoiltamme, ovatko he nähneet enneunia. Vastauksia saimme yhteensä 282, ja suurin osa kertoi niitä nähneensä. Osa vastanneista tyrmäsi enneunet mielikuvituksen tuotteeksi, mutta yhdeksän prosenttia heistä, jotka eivät enneunia nähneet, kertoi haluavansa nähdä niitä.

Rahantuloa ja terveyden menoa

Mustikat on aina tiennyt ikävää, mitä suurempia marjoja, sitä isommat on huolet. Auringon paiste, kirkkaat vedet ja vihreät nurmikot on ennustanut aina hyviä asioita.

Helmi

Jos näen unta että uin, tiedän tulevani sairaaksi. Tuo tapahtuu aina. Jos unessa on kasteltu pääasiassa esimerkiksi jalkoja, niin jalkoihin tulee jotain särkyä.

Mummu -47

Pieniä arpavoittoja olen saanut nähtyäni unta mm. koirankasta. Ulosteista näkeminen tarkoittaa jonkin tulkinnan mukaan rahantuloa.

Talvikki

Äitini näki lottonumerot.Yhtä numeroa ei muistanut.Veljeni otti sen verran tosissaan unen, että lottosi.Sai voiton yhtä numeroa vaille oikein. Kaikki numerot, mitkä äiti muisti, olivat oikein.

Raikuli

Olen nähnyt unia, jotka ovat toteutuneet täysin samanlaisina. Ei ole tarvinnut tulkintoja.

Mummi

Kuolemaa ja syntymää

Olin kahden vaiheilla, sillä olen nähnyt jotain, mutta niin epämääräistä ja hämärää, ettei siitä voi tehdä kummoisia johtopäätöksiä. Ainakaan jos vertaa äitiini, joka on nähnyt lähipiirin kuolemantapauksia yksityiskohtia myöten. Ihan kiva, etten ole perinyt tuota.

materialworld

Kolmesta aikuisena kuolleesta veljestäni olen nähnyt aivan selvät enneunet.Vanhimman veljeni kuolemasta näkemässäni unessa siihen liittyi myös kaksi naapuria, jotka myös kuolivat lähiviikkona.

Aikanainen

Nuorempana äitini kuolemanunessa oli vauva, jota hoidin, muuttumista ja vuodenaikoja. Vuoden päästä oikeasti hoidin ja kaikki meni kuin unessa...Vauvalle tapahtui samoin kuin äidilleni, kun kuoli syöpään.

Maamo

Olen nähnyt muun muassa työkaverini lapsen syntymän. Lapsen piti syntyä vappuna, mutta huhtikuun lopulla näin unen, jossa hän sanoi minulle, että ei se ole vappu, vaan toukokuun 9. päivä. Ja niin kävi: lapsi syntyi toukokuun 9. päivä. Muitakin enne unia olen nähnyt.

mama-42

Enpä halua perustella miten olen nähnyt enneunia, koska edesmennyt äitini, joka kertoo tulevista unissani, ei varmaankaan pitäisi siitä. On vain ollut hyvin ihmeellistä suojelua hänen taholtaan.

Huutolaispoika

Enneunissani esimerkiksi kuollut ystäväni tuli unessa kyselemään mummoni henkilötietoja.Hänelle oli annettu se tehtäväksi. Kolmen päivän päästä mummoni kuoli. Kerroin unen miehelleni todistaakseni, etten kerro jälkikäteen.

Raikuli

Vai onko sittenkään..?

Enneunet ovat mielestäni heikkohermoisten ja taikauskoisten ihmisten vouhotusta!

Filosooffi

Studio55.fi

Kuvat Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja