Kuningatar Elisabet vetäytyi kriisipalaveriin Williamin ja Charlesin kanssa – "Harry päätti laukaista ydinaseen omaa perhettä kohti"

8:01
Herttuatar Meghan ja prinssi Harry antoivat harvinaisen haastattelun - nämä asiat kohauttivat.

Kuningatar Elisabet järjesti kriisipalaverin Meghanin ja Harryn kohuhaastattelun jälkeen.

Buckinghamin palatsista ei ole vielä annettu mitään virallista vastinetta prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kohuväitteisiin, jotka nousivat esiin heidän ollessa Oprah Winfreyn haastateltavana.

Britannian kuningatar Elisabet on lehtiväitteiden mukaan vetäytynyt kriisipalaveriin haastattelun jälkeen yhdessä prinssi Charlesin ja prinssi Williamin kanssa.

Lehtiväitteiden mukaan kuningattarella olisi ollut kirjoitettu vastaus valmiina haastattelun ulostulon jälkeen, mutta hän ei halunnut allekirjoittaa sitä. Nyt hän haluaa lisäaikaa pohtiakseen vastaustaan.

Kuninkaallisten sisäpiiriläiset kertovat hovin ilmapiirin olevan ”halvaantuneessa tilassa”. Hovin perheenjäsenet kokivat tilanteen henkilökohtaisena sokkina ja suruna.

– Harry päätti laukaista ydinaseen omaa perhettä kohti, sisäpiiriläinen väittää.

Tällä viikolla kaikilla hovin tärkeillä jäsenillä on luvassa paljon julkisia tilaisuuksia, joissa heiltä saatetaan kysyä kohuhaastattelusta.

Herttuatar Meghan kertoi Oprah Winfreylle muun muassa kokeneensa itsetuhoisia ajatuksia hovissa. Lisäksi Meghan väitti, että hovissa oli oltu hänen raskausaikanaan huolissaan herttuaparin esikoispojan Archien ihonväristä, mikä asetti hovin keskelle ikäviä rasismivihjailuja, vaikka ketään keskusteltuun osallistuneita ei mainittu nimeltä.

Harry kertoi myös, että välit isään viilenivät välittömästi, kun hän ja Meghan ilmoittivat jättävänsä brittihovin. Harry sanoi haastattelussa, että Charles ei sen koommin vastannut enää hänen puhelinsoittoihinsa.

Brittihovi ei ole toistaiseksi reagoinut julkisuudessa haastattelussa kuultuihin väitteisiin.

Lähde: The Sun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja