Meghan väittää, että brittihovin jäsen oli huolissaan Archien ihonväristä – Harry kävi kiusallisen keskustelun aiheesta: "Sen sisältöä en tule koskaan jakamaan"

8:01
Herttuatar Meghan esitti kohuhaastattelussa järkyttäviä väitteitä brittihovista – nämä olivat suurimmat paljastukset

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan antoivat ensimmäisen haastattelun brittihovista lähdön jälkeen.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan antoivat harvinaisen avoimen haastattelun Oprahille, joka esitettiin Yhdysvalloissa yöllä Suomen aikaan.

Meghan esitti rajun väitteen kohuhaastattelun aikana: kuninkaallisen perheen jäsen oli ollut huolissaan Archie-pojan ihonväristä ennen tämän syntymää – ilmeisesti sen vuoksi, kun Meghanin äiti on afroamerikkalainen. Meghan kertoi Oprahille kuulleensa asiasta Harrylta, jonka kanssa nimeltä mainitsematon perheenjäsen oli keskustellut asiasta.

Meghan ei suostunut haastattelussa kertomaan, kuka perheenjäsen otti tulevan lapsen ihonvärin esiin.

– Se olisi hyvin vahingollista hänelle, Meghan vastasi.

Harry kertoi olleensa järkyttynyt asiasta. Hän ei kuitenkin paljastanut haastattelussa, kenen kanssa joutui kiusalliseen keskusteluun.

– Sen keskustelun sisältöä en tule koskaan jakamaan, Harry vastasi Oprahille.

Haastattelussa Meghan ja Harry paljastivat odottavansa tyttöä. Toista kertaa isäksi tuleva Harry kertoi Winfreyn haastattelussa olevansa innoissaan tulevasta tyttärestä.

– Tuntuu mahtavalta. Olen niin kiitollinen. Jo saada lapsi tai lapsia, on ollut ihmeellistä. Mutta se, että saa pojan ja vielä tyttären, mitä vielä voit edes pyytää? Meillä on perheemme. Me neljä ja kaksi koiraamme, Harry ilakoi.

Meghan kertoo Oprahille, että kaksi lasta on heille riittävä määrä.

– Tehty, kaksi riittää, Meghan kertoo.

Uuden tulokkaan laskettua aika on kesällä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja