Meghanin sisarpuoli sanoi suorat sanat kohuhaastattelusta – syyttää herttuattaren valehdelleen Oprahille useamman kerran

8:01
Herttuatar Meghan esitti kohuhaastattelussa järkyttäviä väitteitä brittihovista – nämä olivat suurimmat paljastukset

Meghanin sisarpuoli Samantha Markle väittää herttuattaren valehdelleen videolla, jossa hän puhui suhteestaan häneen. Markle väittää Meghanin valehdelleen Oprah-haastattelussa myös eräästä muustakin asiasta.

Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn Oprah-haastattelu puhuttaa yhä maailmalla. Kaksi tuntia pitkän haastattelun lisäksi eetteriin on ilmestynyt myös videoklippejä, joilla sivutaan aiheita, joita ei saatu mahtumaan mukaan varsinaiseen tv-ohjelmaan, joka näytettiin Yhdysvalloissa sunnuntai-iltana CBS-kanavalla.

Eräällä klipeistä Oprah Winfrey kysyi Meghanilta myös tämän omasta perheestä, joka on ollut niin ikään säännöllisesti otsikoissa herttuattaren isän Thomas Marklen värikkäiden tempausten sekä sisarpuoli Samantha Marklen kipakoiden lausuntojen takia.

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

– Kun kasvoin ainoana lapsena, kuten kaikki minut tuntevat hyvin tietävät, olisin halunnut sisaruksia. Tapasin hänet viimeksi 18 tai 19 vuotta sitten ja sitä edellisen kerran kymmenen vuotta aiemmin. Hän vaihtoi sukunimensä takaisin Markleksi siinä vaiheessa, kun aloin tapailla Harrya. Mielestäni se kertoo kaiken, herttuatar kommentoi välejään sisarpuoleensa Samanthaan.

Sisarpuoli Samantha Markle antoi Inside Edition -ohjelmalle haastattelun, jossa hän sanoi suorat sanat Meghanin puheista, jotka kuultiin videoklipillä. 

– Väitteet siitä, että hän olisi ollut ainoa lapsi, ovat täysin harhaisia, Samantha tylytti haastattelussa.

Hän tyrmäsi myös herttuattaren haastattelussa nähdyt puheet siitä, ettei tämä olisi tiennyt, mihin ryhtyi avioiduttuaan brittihoviin kuuluvan henkilön kanssa, eikä selvittänyt Harryn taustoja netistä.

– Prinsessa Diana oli hänen idolinsa. Hän käytti jopa valtavasti aikaa perehtyäkseen Dianan pukeutumiseen ja elekieleen. Lisäksi hänellä oli ensimmäisillä treffeillä Dianan hajuvettä, joten älkää yrittäkö väittää, ettei sisareni tiennyt, kuka Harry oli.

Samantha Markle lyttäsi haastattelussa myös herttuattaren väitteet siitä, että tämä olisi vaihtanut sukunimensä takaisin Markleksi siinä vaiheessa, kun Meghan ja Harry alkoivat tapailla.

– Nimeni on ollut Markle vuodesta 1964 lähtien ja se lukee myös yliopistotodistuksessani, hän sanoo viitaten kuviin, joissa hän pitelee todistusta kädessään.

Samantha Marklen mukaan kyseiset kuvat, joissa sisarukset poseeraavat yhdessä, on otettu vuonna 2008.

– Ja hän väitti, ettei ole nähnyt minua 19 vuoteen. Hän oli kuitenkin valmistujaisissani vuonna 2008. En tiedä sinusta, mutta minun matematiikallani siitä ei ole 19 vuotta.

Marklen puheista saa käsityksen, että hän syyttää herttuatar Meghanin valehdelleen useista asioista Oprahille.

– Näen hänessä merkkejä narsistisesta persoonallisuushäiriöstä. En ala diagnosoida häntä, mutta hänen pitäisi tavata ammattilainen, Samantha oli Page Six -sivuston mukaan tylyttänyt australialaisen radiokanavan haastattelussa.

– Minun käy sääliksi Harrya. Hän veti tämän pois perheensä ja ystäviensä luota.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja