Meghan väittää herttuatar Catherinen itkettäneen häntä juuri ennen häitään – paljasti kohuhaastattelussa syyn

8:01
Herttuatar Meghan ja prinssi Harry antoivat harvinaisen haastattelun Oprahille - nämä asiat ovat kohauttaneet ympäri maailmaa.

Herttuatar Meghan avautui Oprahin haastattelussa hänelle kivuliaasta hetkestä.

Herttuatar Meghan avautui Oprah Winfreyn kohuhaastattelussa tilanteesta, joka on ollut hänelle hyvin kivulias. Meghan väittää herttuatar Catherinen itkettäneen tätä muutamaa päivää ennen avioitumistaan prinssi Harryn kanssa kesäkuussa 2018.

Puoli vuotta häiden jälkeen ympäri maailmaa oli otsikoissa, että Meghan olisi itkettänyt Catherinea. Nyt Meghan kertoo tilanteen olleen päinvastainen.

– Muutama päivä ennen häitä, hän oli pahoittanut mielensä jostain. Aihe oli oikea: kukkaistyttöjen mekoista ja se sai minut itkemään ja se loukkasi tunteitani, herttuatar kertoo.

Meghan kertoo Catherinen pyytäneen häneltä anteeksi tilannetta.

– Hän toi minulle kukkia ja viestin, jossa pyysi anteeksi. Hän teki sen, mitä minäkin olisin tehnyt, jos olisin loukannut jotakuta, ottanut vastuun teoistaan, Meghan kommentoi.

Tilanne oli Meghanille merkittävä käännekohta, sillä mediassa häntä syytettiin Catherinen itkettämisestä, vaikka hän oli se, joka koki olleensa loukattuna.

– Oli vaikeaa päästä sen yli, että minua syytettiin jostain, mitä en ollut tehnyt, vaan se tehtiin minulle, Meghan kommentoi.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan menivät naimisiin toukokuussa 2018 ja vetäytyivät kuninkaallisesta elämästään maaliskuussa 2020.

Sussexin herttuapari asuu nykyisin Yhdysvalloissa Santa Barbarassa. He vetäytyivät hiljattain kaikista kuninkaallisista velvollisuuksistaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja