Kuningatar Elisabet pyysi Barack Obamaa poistumaan tilaisuudestaan, jotta pääsisi itse nukkumaan

0:31
Kuningatar Elisabetin terveydentila on aiheuttanut runsaasti huolta viime aikoina. Esimerkiksi lokakuussa kuningatar joutui yöksi sairaalaan.

Barack Obama osallistui kuningatar Elisabetin järjestämään bankettiin toukokuussa 2011. 

Kuningatar Elisabetin entinen kansleri George Osborne esiintyi hiljattain virtuaalisessa keskustelutilaisuudessa, jossa hän muisteli erikoista tilannetta, johon hän joutui kuningattaren pyynnöstä.

Osborne osallistui toukokuussa 2011 kuningattaren järjestämille ilallliskutsuille. Kyseisessä tilaisuudessa hän sai illan mittaan kuningattarelta pyynnön ilmoittaa Yhdysvaltojen silloiselle presidentti Barack Obamalle, että tämän tulisi poistuisi tilaisuudesta.

– Kuningatar tuli luokseni ja sanoi: "Kertoisitko presidentille, että on myöhä ja haluan mennä nukkumaan", Osborne paljasti. 

Kuningattaren pyynnön vieminen tuntui Osbornesta kiusalliselta, sillä presidentti näytti nauttivan olostaan täysin rinnoin.

– Hän nautti vodkamartineja ystäviensä kanssa. Mietin silloin: Voi ei, minun täytyy olla se henkilö, joka pyytää häntä lähtemään".

Illan mittaan todistettiin toistakin kiusallista tilannetta, kun ilallisella esiintynyt yhtye keskeytti Obaman puheen soittamalla God Save the Queen -kappaleen sen jälkeen, kun presidentti aloitti puheensa sanoilla "hänen majesteetilleen kuningattarelle".

Lähde: Insider
Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja