Kirja: Kuningatar Elisabet teki vuonna 2019 valinnan, joka vaikutti prinssi Harryn lähtöön brittihovista – jopa prinssi William kauhistui teosta

8:01
Herttuatar Meghanin kohuhaastattelu paljastaa järkyttäviä yksityiskohtia brittihovista

Uutuuskirjan mukaan kuningatar Elisabetin päätös poistaa Harryn, Meghanin ja Archien valokuva pöydältään johti lopulta osaltaan herttuaperheen vetäytymiseen kuninkaallisesta elämästä. 

Kirjailija Christopher Andersenin uutuuskirjassa Brothers And Wives: Inside The Private of William, Kate, Harry and Meghan kerrotaan, että hovin sisäpiiriläisten mukaan kuningatar Elisabetin vuonna 2019 tekemällä, joillekin huomaamattomalla päätöksellä oli niin valtavat seuraukset, että sen johdosta prinssi Harry päätti vaimonsa herttuatar Meghanin kanssa irtautua kuninkaallisesta elämästä ja jättää sen velvollisuudet taakseen muuttamalla Pohjois-Amerikkaan. 

Uutuuskirjan mukaan Elisabet käski vuonna 2019 avustajaansa poistamaan pöydältään valokuvan Harrysta, Meghanista sekä pariskunnan tuolloin 8 kuukauden ikäisestä esikoisesta Archiesta ennen kuin kuningattaren virallinen joulutervehdys kuvattiin. 

Kirjassa kerrotaan, että kuningatar Elisabet olisi katsonut lämpimästi ja rakastavasti pöytäänsä, jolla tarkoin asetellut, tärkeät perhekuvat olivat esillä. Lähteiden mukaan kuningattaren mielestä kaikki muut kuvat olivat hyviä, paitsi yksi. 

– Tuo tuossa, ilmeisesti emme tarvitse sitä, Elisabetin kerrotaan todenneen Harryn, Meghanin ja Archien kuvasta. 

Kuningattaren tiedottaja on kieltäytynyt kommentoimasta kirjan väitteitä. 

– Emme kommentoi tämän tapaisia kirjoja, sillä mikäli tekisimme niin, saattaisimme antaa niille jonkinlaista auktoriteettia tai uskottavuutta, tiedottaja on todennut väitteisiin liittyen. 

Harryn ja Meghanin edustajat eivät myöskään ole kommentoineet väitettä. 

Elisabetin päätös kuvan poistamisesta johtui lähteiden mukaan mahdollisesti siitä, että Harry ja Meghan olivat päättäneet viettää vuoden 2019 joulun esikoisensa kanssa kuninkaallisen perheen sijaan Meghanin äidin Doria Raglandin kanssa Kanadassa.

Lähde kertoo, että Harryn isoveli prinssi William oli kauhistunut nähdessään pikkuveljensä ja tämän perheen kuvan puuttuvan Elisabetin pöydältä. Hovin sisäpiiriläisen mukaan William puhui asiasta vaimonsa herttuatar Catherinen kanssa peläten, että Harry tulisi olemaan asiasta todennäköisesti erittäin pahoillaan. 

Williamin ja Catherinen edustajat eivät niin ikään ole kommentoineet kirjan väitteitä. 

Kirjassa todetaan, että Elisabetin teko sai Harryn tuntemaan kuin häntä, Meghania ja Archieta oltaisiin oltu ajamassa pois kuninkaallisesta perheestä. 

Harry ja Meghan ilmoittivat vetäytyvänsä kuninkaallisesta elämästä tammikuussa 2020. Herttuaparin viimeinen kuninkaallinen edustustilaisuus oli maaliskuussa 2020. Tämän jälkeen Harry ja Meghan muuttivat esikoisensa kanssa vakituisesti asumaan Pohjois-Amerikkaan. 

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja