Kuningatar Elisabet paljasti vahingossa ennennäkemättömän kuvan lastenlastenlapsistaan

Kuningatar Elisabet vietti yön sairaalassa 0:31
Kuningatar Elisabet vietti lokakuussa yllättäen yhden yön sairaalassa.

Virallisessa kättelykuvassa näkyy taustalla kuningattaren henkilökohtaisia kuvia kehyksissä.

Britannian kuninkaalliset ovat reipastuneet sosiaalisessa mediassa ja eri kuninkaallisten tileille jaetaankin usein myös perheotoksia. Jotkin kuvat kuningatar Elisabet kuitenkin haluaa pitää vain itsellään.

Kuningatar vastaanotti keskiviikkona Windsorin linnassa konserttiurkuri Thomas Trotterin, jolle myönsi Queen’s Medal for Music -ansiomerkin. Valokuvaajat olivat luonnollisesti paikalla vangitsemassa hetken filmille, mutta kuvaan tallentui jotakin muutakin.

Kuvan vasemmassa reunassa kuningattaren muumimammamaisen käsilaukun takana pilkottaa nimittäin kehyksissä kuva, jota ei ole julkisuudessa aikaisemmin nähty.

Ennennäkemätän kuva lapsenlapsenlapsista

Hello! -lehden mukaan kuningatar ja edesmennyt prinssi Philip poseeraavat kuvassa viiden lapsenlapsenlapsensa kanssa. Prinsessa Charlotte istuu kuningattaren sylissä kun taas tämän isoveli prinssi George seisoskelee sohvan takana siniseen neuleeseen pukeutuneena.

Peter ja Autumn Phillipsin vanhin tytär Savannah näyttää seisovan prinssi Philipin vieressä, kun taas Savannahin nuorempi sisko Isla seisoo toisessa päässä sohvaa. Mike ja Zara Tindallin vanhin tytär Mia taas istuu kuvassa keskellä.

Kuva on todennäköisesti otettu ennen vuotta 2018, sillä kuvasta puuttuvat prinssi Louis ja Lena Tindall.

Keskiviikon tilaisuudessa otetussa kuvassa näkyy myös toinen potretti kuningattaresta ja Edinburgin herttuasta lastenlastenlastensa kanssa, joka on otettu vuonna 2018 ja jossa myös prinssi Louis ja Lena ovat mukana.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tämän kuvan brittihovi jakoi myös Instagram-tililleen keväällä hieman ennen prinssi Philipin hautajaisia.

Lue myös:

    Uusimmat