Mainos

Kun kodin sydän ei ole keittiö, vaan autotalli: Tältä näyttää todellisen automiehen poikamiesboksi

Poikamiesboksiasuminen on viety aivan uusiin ulottuvuuksiin tässä autotallin ympärille rakennetussa kodissa.

Varoitus: Naiset, älkää päästäkö miestänne ihailemaan näitä kuvia!

Tenn Xoomsai Na Ayudhya remontoi talonsa lähellä Bangkokin keskustaa. Pienen pintaremontin sijaan hän laittoi koko komeuden uusiksi. Miehen kodin sydän on nyt autotalli ja kaikki muu rakennettiin sen ympärille.

Puolitoista vuotta kestänyt prosessi vaati totaalisen muodonmuutoksen talolta. Autoja rakastava mies suunnitteli lopputulosta yhdessä arkkitehtitoimiston kanssa. He päätyivät jättämään keskiöön hissin. Kyseessä ei ole mikä tahansa hissi, sillä tämä kyseinen yksilö liikuttaa autoja. Nyt mies iloitsee siitä, että uudet järjestelyt mahdollistavat sisustamisen pelkällä auton vaihdoksella.

– Auton värin ja mallin muuttuessa koko ilmapiiri muuttuu, jokaisen miehen unelma-asunnossa asuva mies toteaa Ted Gushuelle Petrolicius-julkaisuun tehdyssä haastattelussa ja tunnustaa hinaavansa eri auton toisen kerroksen ikkunan taakse aina muutaman päivän välein.

Tenn Xoomsai Na Ayudhyan poikamiesboksi herättää varmasti huomiota, mutta mies ei ainakaan myönnä ystäviensä olevan asiasta kateellisia. Ilmeisesti rakkaus autoja kohtaan on kaveriporukalle yhteistä ja he ihastelevat toistensa autoaiheilla täytettyjä koteja vuorotellen.

Lähde: Petrolicius

***

3:37

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.