Kuka vie nimiinsä Angry Birds -pelin Suomen mestaruuden?

Nokian Angry Birds SM-kiertue on kerännyt hurjan määrän osallistujia. Vielä ehdit mukaan Helsingissä järjestettävään osakilpailuun 25. maaliskuuta!

Nokian järjestämä kaikkien aikojen ensimmäinen Angry Birds -pelin Suomen mestaruuskiertue on kiertänyt jo seitsemän paikkakuntaa ja huipentuu lauantaina 26.3. Helsingissä Kampin kauppakeskuksessa järjestettävään finaaliin, jonka pääpalkintona on kahden hengen matka Hollywoodiin.

Osakilpailuissa ympäri Suomen on ollut pelaajia jonoiksi asti, ja lauantaina Kampin kauppakeskuksessa Angry Birds -pelin virallisesta Suomen mestaruudesta kamppailee yhteensä 32 finalistia, mukaan lukien kunkin kiertuepaikkakunnan kolme parasta.

Osakilpailujen voittajat ovat lähes poikkeuksetta olleet hyvin yllättyneitä voitostaan. Jyväskylässä potin korjasi vasta 6-vuotias Luka, joka on yhdessä veljensä kanssa läpäissyt jo pelin kaikki yli 100 kenttää.

– Mulla ei ole vielä omaa puhelinta, mutta olen pelannut peliä isin kännykällä. Parasta on, kun pelissä pääsee seuraavalle tasolle ja tulee uusia hahmoja. Mun suosikkihahmo on musta kana, kun se on niin taitava ja räjähtää, Luka kertoo.

Lahdessa voiton vei yrittäjä Olli Paakkanen, 37, joka tuli kotikaupunkinsa osakilpailuun katsomaan mihin rahkeet riittävät.

– Pelin hauskat hahmot ja fantastinen äänimaailma koukuttavat, ja pelin idea on yksinkertaisen nerokas. Huomaan palaavani läpipelattuihin kenttiin aina uudelleen ja uudelleen saadakseni niistä parhaan mahdollisen tuloksen. Kuka tahansa voi pärjätä Angry Birdsissä, ja finaaliin lähdenkin katsomaan iskisikö salama kahdesti samaan paikkaan, Paakkanen kertoo.

Kiertuepaikkakunnat:

10.3. Kempele, Kauppakeskus Zeppelin

12.3. Jyväskylä, Kauppakeskus Forum

14.3. Lahti, Kauppakeskus Trio

16.3. Turku, Skanssi

19.3. Lempäälä, Ideapark

21.3. Vantaa, Jumbo

23.3. Espoo, Sello

25.3. Helsinki, Kauppakeskus Kamppi –> Vielä ehtii mukaan! Ennakkoilmoittautumista ei tarvita!

26.3. FINAALI: Helsinki, Kauppakeskus Kamppi

Kisoihin pääsee mukaan rekisteröitymällä kiertueen kampanjasivustolla osoitteessa www.nokia.fi/angrybirds tai ilmestymällä kiertuepaikkakunnalla paikan päälle pelaamaan. Kampanjasivustolta löytyvät myös kilpailuohjeet, säännöt sekä kilpailijoiden päivittyvät pistetulokset.


Teksti ja kuvat: Nokia

Artikkelin tarjoaa:Nokia

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja