Kuinka monessa minuutissa saat orgasmin? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Kuinka monta minuuttia kestää, että saat orgasmiin yhdynnässä? Entä omin käsin?" kyselee nimimerkki jAsu.

Näin naiset vastasivat

"Heippa jAsu. Tiesithän, että läheskään kaikki naiset eivät saa orgasmia yhdynnässä? Itse asiassa sen saavat taitavat jopa olla vähemmistössä, jos prosenttilukuja tarkastellaan. Orgasmin saaminen on hyvin yksilöllistä ja ajat vaihtelevat varmasti jossain yhden minuutin ja 60 minuutin välillä riippuen täysin henkilöstä. Jokainen kerta on myös erilainen, joskus nopea ja joskus hitaampi, joten eipä kysymykseen varmaankaan yksiselitteistä vastausta ole."
– 29, avoliitossa

"Yhdynnässä en saa orgasmia, ellei käy niin sanotusti satumainen tuuri olosuhteiden, keston ja tunnon suhteen. Omin käsin pääsen onneen helposti minuutissa."
– 30, parisuhteessa

"Riippuu siitä, miten hyvä mies on. Joskus tulee heti, ja joskus ei ollenkaan. Ei ole olemassa perusaikaa. Omin käsin voi paremmin päättää milloin tulee, joten se riippuu siitä, milloin haluaa."
– 27, parisuhteessa

"Noh, eihän tuohon mitään tyhjentävää vastausta ole. Riippuu päivästä, itse toiminnasta, himon määrästä ja tähtien asennosta. Monilla homma sujuu sutjakammin omin käsin kun tietää, mitä nappeja painaa."
– 24, parisuhteessa

Lue myös:

    Uusimmat