Krista Siegfrids iloitsee uusista kansainvälisistä työkuvioistaan: "Tulee olemaan kiireinen kevät"

3:29
Katso videolta jännittävä äänestystilanteen paljastus! He etenivät jatkoon kolmannesta semifinaalista!

Talent Suomi -ohjelmassa tuomaroiva Krista Siegfridsin työkiireet jatkuvat heti suorien lähetyksien jälkeen.

Talent Suomi -ohjelma huipentuu finaaliin sunnuntaina 11. huhtikuuta. Loisteliaan finaalin juontaa Mikko Leppilampi ja esityksiä ovat kommentoimassa koko kauden tuomaroineet Krista Siegfrids, Ernest Lawson, HP Parviainen ja Jorma Uotinen.

Siegfrids odottaa ohjelman suoralta finaalilähetykseltä paljon.

– Nyt on korkeat odotukset. Parhaat talentit ovat päässet finaaliin asti. Oletan, että nyt tulee olemaan heidän paras veto. Heillä on ollut nyt aikaa treenata. Suomen kansa sitten äänestää ja päättää kuka on paras, Siegfrids kertoo.

Viisikuukautisen Lizzy-vauvan äidillä riittää kiireitä töiden saralla, sillä hän ja Lizzy lähtevät heti maanantaina takaisin toiseen kotimaahansa Hollantiin.

Kansainvälinen tähti kuvaa siellä kahta eri tv-ohjelmaa liittyen Euroviisuihin, jotka järjestetään keväällä Rotterdamissa.

– Alkaa duunit siellä. Ihan kreisiä. Teen kahta eri-tv-show’ta, joka näkyy 12 eri maassa. Krista’s road to Eurovision. Todella hauska, jossa tutkitaan Euroviisuihin liittyviä asioita.

– Tulee olemaan kiireinen kevät näiden ohjelmien myötä.

"On ikävä kotiin"

Siegfrids muutti rakkauden perässä Hollantiin vuosi sitten. Siegfrids seurustelee hollantilaisen Rutgerin kanssa ja heillä on suloinen tytär yhdessä. Perheen ja työn myötä kaikki palaset ovat loksahtaneet kohdilleen laulajan elämässä. Siegfrids kertoo tulevan pestin olevan oikea unelmatyö hänelle. 

– Viime vuonna, kun kaikki peruuntui ja tänä vuonna tuli tällaisia uutisia. He kuulivat, että olen muuttanut Alankomaihin ja ottivat yhteyttä ja kysyivät, että kiinnostaisiko tehdä duunia. Tämä on Ihan unelmatyö minulle.

Miljoonayleisön myötä, Siegfridsin kansainvälinen ura voi saada myös ison nosteen.

– Jännä nähdä mihin se voi viedä tulevaisuudessa. Uusia juttuja ja uusia haasteita.

Laulajan mies joutui palamaan Suomesta Hollantiin jo aiemmin ja Siegfridsin äiti on ollut Lizzyn hoitoapuna, tähden tehdessä Talenttia.

– On ikävä kotiin ja omaan sänkyyn ja miestä, vaikka hän ei ole niin kauan poissa. Kevät ovat myös siellä niin paljon edellä.

Talent Suomi -finaali mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaina 11.4. klo 19.30. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja