Krista Siegfridsin jättiyllätys – saa oman tv-ohjelman Hollannissa: "Kansainvälisille markkinoille!"

12:23
Krista Siegfrids kertoi Viiden jälkeen -ohjelmassa esiin myös yhden uuden taidon. Mitä uutta laulaja on hiljattain oppinut? Katso haastattelu!

Krista Siegfridsin uusi tv-ohjelma liittyy Euroviisuihin ja se näkyy monessa eri Euroopan maassa.

Laulaja Krista Siegfrids muutti rakkauden perässä vuonna Hollantiin vuosi sitten. Siegfrids seurustelee hollantilaisen Rutgerin kanssa ja heillä neljän kuukauden ikäinen Lizzy-tytär.

Siegfrids kertoi Viiden jälkeen -ohjelmassa, että hän on kotiutunut hyvin uuteen kotikaupunkiinsa Amsterdamiin, jota hän pitää maailman kauneimpana kaupunkina.

– Siellä tapahtuu koko ajan makeita juttuja. Siellä on ihania rafloja ja kahviloita, mutta nyt on tietenkin kaikki kiinni. Tykkään siitä, että ihmiset ovat sosiaalisia, avoimia ja tosi rentoja.

– Koen, että mentaliteettini sopii siihen tosi hyvin.

Miten Krista vertaa suhtautumista koronaan Suomen ja Hollannin välillä? Katso video.

Siegfrids nähdään parhaillaan Talent Suomi -ohjelman tuomarina, jossa on parhaillaan menossa semifinaalivaihe. Siegfrids saa myös kevään aikana oman tv-ohjelman Hollannissa.

– Kansainvälisille markkinoille! Siegfrids huudahtaa naureskelle.

– Teen euroviisuohjelman sellaiselle kanavalle kuin OUTtv. Valitettavasti sitä ei ole Suomessa, mutta kanava näkyy 12:ssa eri Euroopan maassa.

Siegfrids kertoo, että ohjelma tavoittaa miljoonia ihmisiä.

– Tuntuu tosi kivalta tehdä euroviisuohjelma, koska rakastan Euroviisuja. Ohjelman nimi on Krista’s road to Eurovision.

Siegfrids kertoo, että jokaisessa jaksossa on eri teema. Ohjelmassa tutustutaan muun muassa euroviisumuotiin ja kuinka politiikka näkyy euroviisuissa. Siegfrids pääsee myös käymään Rotterdamin Ahoy-areenalla, jossa euroviisut järjestetään toukokuussa.

– Pääsen tapaamaan ihania euroviisuvoittajia, kuten esimerkiksi Conchita Wurstia ja Getty Kaspersia, joka voitti 42 vuotta sitten, Siegfrids paljastaa.

Talent Suomi semifinaalit jatkuvat sunnuntaina kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja