Krista Pärmäkosken kisakunto vielä mysteeri jopa suomalaistähdelle itselleen – "Varmasti kysymysmerkki kaikille"

3:16
Videolla Krista Pärmäkosken mietteitä MM-kisa-avauksensa alla.

Krista Pärmäkoski aloittaa MM-kisaurakkansa lauantaina, kun vuorossa on yhdistelmäkilpailu.

Pärmäkosken kausi on sujunut tähän mennessä haasteellisesti, eikä suomalaistähti ole päässyt kauden aikana vielä toivomalleen tasolle. MM-kisoihin valmistautuminen on kuitenkin sujunut Pärmäkoskelta hyvin, mutta kysymyksiä riittää siitäkin huolimatta.

– Tilanne on hyvä. Valmistava leiri meni tosi hyvin, joten sillä tavalla on luottavaisin mielin. Kausi on ollut rikkonainen ja haasteellinen, joten on vaikea sanoa, missä se kunto on tällä hetkellä. Se on varmasti kysymysmerkki kaikille, Pärmäkoski summaa kuntoaan.

Oberstdorfin MM-kisat on kisattu tähän mennessä epätavallisissa olosuhteissa, sillä paikoitellen lämpötila on noussut kisapäivien aikana jopa 15 asteeseen. Pärmäkoski toivoisi hieman viileämpiä olosuhteita.

– Mieluummin hiihtäisin pakkaskeleissä. Lämpö ei ole minun juttuni. Kaikillehan keli on sama, mutta itse en sopeudu lämpöiseen niin hyvin, Pärmäkoski toteaa.

Pärmäkoski on jo useiden arvokisojen ajan ollut Suomen suuria mitalitoivoja. 30-vuotias Pärmäkoski ei halua asettaa itselleen liian kovia menestyspaineita.

– Kyllä minulla on ihan samanlaiset paineet kuin aina ennenkin. En ole niitä ulkopuolisia paineita itselleni koskaan ottanut. Se tulokseni riittää mihin riittää. Jos olen mielestäni tehnyt hyvän suorituksen, niin olen tyytyväinen siihen.

Oberstdorfin MM-hiihtojen päiväkohtaisen ohjelman näet tästä linkistä ja Suomen joukkueen tästä linkistä!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja