Kris Jennerin joululahjaostoksille tuli melkoinen hintalappu – antoi lapsilleen uudet sähköautot

1:40
Kris Jenner toimi Keeping Up With The Kardashians -ohjelman tuottajana.

Kris Jennerin joululahjoille tuli melkoinen hintalappu.

Seurapiiritähti Kris Jenner ei kitsastellut tänä vuonna joululahjahankinnoissaan, sillä Instagramin perusteella hän näyttäisi ostaneen Kardashian-Jenner -klaanin kaikille lapsille Kimille, Khloélle, Kourtneylle, Robille, Kendallille ja Kylielle uudet autot. 

Kyseessä ei ole mitkä tahansa menopelit, vaan avomalliset Moke-sähköautot eri väreissä. Valikoimaan kuuluu muun muassa vaaleanpunainen, valkoinen, oranssi ja keltainen kuosi. People-lehden mukaan autojen yhteishinta olisi yli 130 000 dollaria.

– Katsokaa joululahjojamme, jotka me kaikki lapset saimme äidiltämme, Kim Kardashian iloitsi Instagramin Tarinat-osiossa. Julkaisu on nähtävillä vain 24 tuntia julkaisuajankohdastaan.

Jenner tunnetaan tyttäriensä managerina ja häntä tituleerataankin ”momageriksi” (yhdistelmä englanninkielisistä sanoista äiti ja manageri).

Bisnesten, tositelevisiotähteyden sekä manageroinnin ansiosta Jennerin omaisuus on päätä huimaavaa, jolloin kalliiden lahjojen ostaminen tuskin koituu hänelle ongelmalliseksi.

Jenner ottaa asiakkailtaan, eli pääosin lapsiltaan 10 prosenttia jokaisesta palkkiosummasta, oli sitten kyse lisenssisopimuksista tai heidän muoti- ja kauneusyrityksistään. Nämä laskettuna omiin yrityksiin, Jennerin vuoden 2021 nettovarallisuus on arviolta 190 miljoonaa dollaria, eli noin 161 miljoonaa euroa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja