Kim Kardashianilla on mielenkiintoinen tapa treffailla – tarkoituksena säästää Kanyen tunteita

Kim Kardashian pyrkii erostaan huolimatta olemaan pahoittamatta Kanye Westin mieltä.

Yhdysvaltalainen tosi-tv-tähti ja liikenainen Kim Kardashian  on viihtynyt aviomiehestään Kanye "Ye" Westistä erottuaan koomikkona tunnetun Pete Davidsonin kanssa.

Kardashian ja Davidson ovat kuitenkin nähty julkisuudessa viettämässä aikaa lähinnä ryhmänä, ennemmin kuin kahdestaan. Page Six -julkaisulle avautunut lähde kertoo, että se on Kardashianin tapa säästää Westin tunteita.

Sisäpiiriläisen mukaan Kardashian ei halua toimia samalla tavoin kuin siskonsa Kourtney Kardashian, joka jakaa jatkuvasti hellyyden osoituksia sisältäviä kuvia tuoreen kihlattunsa, Travis Barkerin kanssa.

– Kimin mielestä porukalla hengaaminen tekee asiasta rennompaa. Hän ei halua satuttaa Kanyeta, sisäpiiriläinen kertoo.

Kanye West on kertonut avoimesti mielenterveysongelmistaan. Mies on paljastanut muun muassa saaneensa diagnoosin kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä, jonka hän on sanonut tekevän itsestään äärimmäisen vainoharhaisen.

Ryhmätreffejä perheenjäsenten kanssa

Page six kertoo, että Kardashian ja Davidson ovat muun muassa käyneet illallisella ja elokuvissa Staten Islandilla Scott Disickin ja parin muun miespuolisen ystävänsä kanssa.

Pariskunnan ensimmäiset treffit taas olivat Kaliforniassa ja mukana olivat muun muassa Kimin sisko Kourtney ja tämän kihlattu Barker. Kardashian ja Davidson ovat viettäneet aikaa myös Kardashianin äidin Kris Jennerin sekä räppäri Flavor Flavin kanssa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaikka Kimin sanotaan suosivan juuri ryhmätreffejä, on kaksikko bongattu illalliselta myös kahdestaan

Kanye West on tehnyt julkisuudessa hyvin tiedettäväksi, että haluaisi palata yhteen Kardashianin kanssa. Kardashian taas on antanut ymmärtää, että naisella ei ole minkäänlaisia aikeita palata yhteen eksänsä kanssa.

Kardashian pyrkii kuitenkin säilyttämään hyvät välit Westin kanssa jo ex-pariskunnan lasten yhteishuoltajuuden takia.

Lähde: Page six

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja