Kris Jenner tahkoaa rahaa – päätähuimaava summa

Kris Jenner lukee satuja 2:04
Khloé Kardashian muuntautui äidikseen Kris Jenneriksi – menee täydestä kuin väärä raha!

Kris Jenner ymmärtää selvästi rahan päälle. 

Kris Jenner, Kardashian-klaanin pää tunnetaan tyttäriensä managerina ja häntä tituleerataankin ”momageriksi” (yhdistelmä englanninkielisistä sanoista äiti ja manageri).

Manageriroolinsa lisäksi Jenner on brändännyt itsensä, ja hänen nimensä onkin esillä kosmetiikkapurnukoiden kyljessä. E! Newsin mukaan Jenner rekisteröi helmikuussa kolme eri tuotemerkkiä nimeltään Kris Jenner Beauty, Kris Jenner Skin sekä Kris Jenner Skincare.

Omaisuus päätä huimaavaa

Bisnesten, tositelevisiotähteyden sekä manageroinnin ansiosta Jennerin omaisuus on päätä huimaavaa.

Jenner ottaa asiakkailtaan, eli pääosin lapsiltaan 10 prosenttia jokaisesta palkkiosummasta, oli sitten kyse lisenssisopimuksista tai heidän muoti- ja kauneusyrityksistään. Nämä laskettuna omiin yrityksiin, Jennerin vuoden 2021 nettovarallisuus on arviolta 190 miljoonaa dollaria, eli noin 161 miljoonaa euroa.

Jenner toimi perheen Keeping Up With The Kardashians -ohjelman vastaavavana tuottajana. Hän ansaitsi sarjasta noin 100 000 dollaria (noin 84 740 euroa) per jakso, kertoo Forbes. Hän nettoaa myös puhumalla liike- ja yrittäjyyskonferensseissa jopa 75 000 dollaria (63 550 euroa) kerta.

Lähde: Yahoo 

Lue myös:

    Uusimmat