Mainos

Kriitikoiden teilaama supersankarielokuva saamassa jatko-osan

2:29
Venom oli 25. katsotuin elokuva Suomessa vuonna 2018.

Syksyllä 2018 ensi-iltansa saanut Venom on saamassa jatko-osan. Ykkösosa on kerännyt maailmanlaajuisesti lähes 750 miljoonan euron lipputulot.

Katsojamenestykseksi noussut supersankarielokuva Venom on saamassa jatkoa. Tuotantoyhtiö Sony Pictures on Variety-sivuston mukaan pestannut myös ensimmäistä osaa tekemässä olleen Kelly Marcelin käsikirjoittajaksi.

Varietyn lähteiden mukaan Marcel on Suomessa lokakuussa ensi-iltansa saaneen Venomin ykkösosan tapaan myös yksi jatko-osan tuottajista. Pääosaan on kiinnitetty ensimmäisessä osassa pääroolia esittänyt brittitähti Tom Hardy, 41.

Sony Picturesin edustajat eivät ole kommentoineet uutista.

Venom on ensimmäinen osa Sony Picturesin Marvel Comics -sarjakuvakustantamon supersankarihahmoista käynnistämää uutta elokuvauniversumia. Elokuva on ollut suurmenestys – se on kerännyt maailmanlaajuisesti noin 855 Yhdysvaltain dollarin eli hieman alle 750 miljoonan euron lipputulot.

Elokuva sai kriitikoilta lähes poikkeuksetta negatiivisen vastaanoton. Tom Hardyn roolisuoritusta on kuitenkin kehuttu.

Michelle Williams ja Tom Hardy näyttelevät Venomin päärooleja.

Sony Pictures julkisti hiljattain lokakuuhun 2020 ensi-ilta-ajankohdan vielä nimeämättömälle Marvel-elokuvan jatko-osalle. Ajankohta olisi sama kuin ensimmäisellä Venom-elokuvalla.

Vahvistamattomien tietojen mukaan ykkösosassa nähty Michelle Williams on mukana myös jatko-osassa. Toisessa Venom-elokuvassa huhutaan olevan mukana myös Woody Harrelson, joka esittäisi Carnage-nimistä hahmoa.

Jatko-osan ohjaajaa ei ole nimetty. Varietyn lähteiden mukaan ensimmäisen osan ohjannut Reuben Fleischer on kiireinen Zombieland-elokuvan jatko-osan kanssa.

Kelly Marcelin tunnetuin elokuvakäsikirjoitus oli ennen Venomia myöskin hyvin menestynyt Fifty Shades of Grey (2015). Marcel työskentelee parhaillaan useamman elokuvan parissa. Hän on mukana muun muassa Elvis Presleyn elämäkertaelokuvassa sekä Disneyn satuhahmo Julmia Juoniosta eli Cruella de Vilistä kertovassa elokuvassa.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja