Kriitikoiden parjaama Venom-elokuva menestyi teattereissa – ohitti jopa Wonder Womanin

Venom-elokuvan traileri 2:29

Tom Hardyn tähdittämä Venom on takonut rahaa.

VIDEO: Katso Venom-elokuvan traileri.

Lokakuussa ensi-iltansa saanut Venom-elokuva on mennyt hyvin kaupaksi suurille yleisöille. Hämähäkkimiehen arkkivihollisesta kertovaa elokuvaa tähdittävät Tom Hardy ja Michelle Williams.

Venom on tehnyt kansainvälisesti 822,5 miljoonaa dollaria (noin 724 miljoonaa euroa). Elokuva avasi muutama viikko sitten vahvasti Kiinan markkinoilla ja on sittemmin kavunnut yli 800 miljoonan rajapyykin, johon elokuvan ennustettiin Kiinan avauksen jälkeen yltävän.

Elokuva sai ilmestyessään huomattavaa kritiikkiä osakseen ja varsinkin kriitikot ovat olleet jakautuneita mielipiteidensä kanssa. Tämä ei kuitenkaan ole elokuvaa pysäyttänyt, sillä se on kerännyt jo enemmän rahaa, kuin vuoden 2017 sarjakuvahitti Wonder Woman.

Vertailun vuoksi Wonder Woman keräsi 7,6 pisteen keskiarvon elokuva-arvioita tarkkailevalla Rotten Tomatoes -sivustolla, kun Venomin keskiarvoksi muodostui 4,4 pistettä. Molempien elokuvien yleisöarvio on sivustolla sama: 4,3 pistettä viidestä pisteestä.

Venom-elokuvan tuottaneen Sony Pictures -yhtiön konttorilla hierotaan varmasti käsiä yhteen, sillä elokuvan on tarkoitus olla ensimmäinen osa uutta Hämähäkkimiehen vihollisia sisältävää elokuvauniversumia. Kyseiseen universumiin on kiinnitetty Hardyn lisäksi Jared Leto ja Woody Harrelson.

Lue myös:

    Uusimmat