Köyhien lasten lelulahjoituksia hävisi mystisesti poliisilaitokselta – varas jäi kiinni itse teossa: ”Se ajatteli niiden kaikkien kuuluvan itselleen”

1:05
Harkitsetko koiraa? Mieti vielä – lemmikki vaatii 10 000 tuntia aikaasi.

Yhdysvalloissa poliisi huomasi, että joku oli kähveltänyt vähäosaisille lapsille kerättyjä joululahjoja. Varas jäi kiinni verekseltään, kertovat muiden muassa Boston25- sekä New York Post -uutissivustot.

Massachusettsissa sijaitsevan Franklinin kaupungin poliisilaitos joutui joulun alla setvimään erikoista rikosta. Joku oli vienyt poliisilaitokselle kerättyjä, vähäosaisille lapsille lahjoitettavaksi tarkoitettuja leluja.

Poliisilla oli vahva epäily syyllisestä. Valvontakameranauhat tarkistettuaan pitkäkyntinen varmistui. Poliisit ottivat kiinni Benin, osastolla terapiakoirana työskentelevän kultaisennoutajan. Karvainen varas jäi viimeistään kiinni, kun koira kiikutti uutta saalistaan, kehdossa makaavaa vauvanukkea, kätköönsä.


Jos video ei näy, voit avata sen tästä.

Franklinin poliisilaitoksen Facebookissa jakamalla videolla poliisi kysyy Beniltä, mihin se on menossa. Vastaukseksi koira lähtee jolkottamaan pitkin poliisilaitoksen käytäviä. Matka päättyy pöydän alle, jonne kultainennoutaja oli jemmannut muitakin leluja.

Koira sai lievän rangaistuksen

Poliisilaitoksen johtaja James Mill kertoo Boston25-uutiskanavalle, että viranomaiset olivat osanneet epäillä koiraa leluvarkaaksi jo ennen kuin eläin jäi kiinni verekseltään.

– Rakennus on lukittu, joten oli melko helppo päätellä, että Ben oli syyllinen. Kun Ben näki leluja, se ajatteli niiden kaikkien kuuluvan itselleen, Mill sanoo.

Rangaistukseksi Beniltä kiellettiin pääsy huoneeseen, jossa lelulahjoituksia pidetään. Koiran ryöväämät lelut on korvattu uusilla, sillä ne ovat täynnä kuolaa.

Ben ei vaikuta olevan rikoksesta pahoillaan vaan ennemmin jopa ylpeä. Tämä ei estä koiraa työskentelemästä poliisilaitoksella. Mill luonnehtii karvaista kollegaansa uskomattomaksi kaveriksi, jota kaikki rakastavat.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja