Mainos

Koskettava raskausilmoitus: "Se vaati vain 4 vuotta, 3 keskenmenoa, 107 pistosta..."

Pariskunnan jakama kertomus lapsen hankkimisesta on koskettanut lukuisia ihmisiä ympäri maailmaa. Tarinalla on onneksi onnellinen loppu.

Tämä pariskunta tietää, että lapsen saaminen voi olla hyvinkin rankka kokemus. Macy ja Tyler Rodeffer ovat yrittäneet saada lasta jo neljän vuoden ajan. He ovat pitäneet blogia kaikista rankoista kokemuksistaan, joita he ovat näiden vuosien aikana joutuneet kohtaamaan.

Kaikesta kokemastaan huolimatta pariskunta kertoo olevansa onnekas, sillä he odottavat vihdoin lasta. Raskaus on asia, joka on heidän mukaansa ollut pitkän odottamisen arvoista. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Saatatte pohtia, miksi sanon, että olemme onnekkaita. Olemme onnekkaita, sillä saamme lapsen, Macy Rodeffer kertoo blogissaan.

Hän tietää, että kaikkien pariskuntien yritykset eivät ole päättyneet yhtä onnellisesti.  

Raskaus on täyttänyt elämän ilolla

Tuore äiti ymmärtää, etteivät kaikki halua kertoa näin yksityisestä asiasta. Hänen motiivinaan ei ole hakea sääliä, vaan antaa toivoa kaikille samassa tilanteissa oleville pariskunnille.

– Älkää koskaan luopuko unelmistanne, Rodeffer kehottaa.

– Se vaati vain neljä vuotta, kolme keskenmenoa, masennusta, 107 hormonipistosta, yhden keskenmenon, kaksi eri menetelmää, 100 peräpuikkoa ja tuhansia dollareita saadaksemme lapsen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Naisen mukaan tieto raskaudesta ei pyyhkinyt pois huonoja vuosia, mutta se täytti heidän elämänsä sellaisella rakkaudella ja ilolla, jollaista pariskunta ei olisi koskaan osannut edes kuvitella.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.