Koronavirus suitsii autokuumetta: Nyt kävi kylmät New Yorkin autonäyttelylle

Maximum attack! Teknavi palaa ruutuun uusin jaksoin – avausjaksossa Valtteri Bottas! 1:10
Teknavi palaa ruutuun uusin jaksoin sunnuntaina 15.3. klo 22.35 – avausjaksossa Valtteri Bottas!

New Yorkin kansainvälinen autonäyttely oli määrä järjestää Manhattanilla huhtikuussa, mutta tapahtuma on päätetty siirtää alkusyksyyn. Syynä on pelko koronaviruksen leviämisestä.

New Yorkin autonäyttely järjestetään tänä vuonna huhtikuun sijaan elokuussa. Tapahtuman järjestäjätaho ilmoitti asiasta myöhään tiistaina. Näyttelyn piti avata ovensa medialle 8. huhtikuuta ja yleisölle paria päivää myöhemmin.

Tapahtuman siirtämisen syynä on koronavirusepidemia, jolla on ollut merkittäviä vaikutuksia yleisötapahtumiin maailmanlaajuisesti. Geneven autonäyttely peruttiin kokonaan ja Pekingin autonäyttely siirrettiin myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Perinteikäs tapahtuma

Autovalmistajien oli määrä esitellä New Yorkissa yli 50 uutuusmallia, mutta toistaiseksi ei ole tiedossa, miten valmistajat päättävät toimia nyt, kun näyttelyä lykättiin liki puolella vuodella. Geneven näyttelyn peruuntumisen myötä lukuisat valmistajat esittelivät uutuutensa verkossa.

New Yorkin kansainvälinen autonäyttely on järjestetty vuosittain vuodesta 1900 lähtien. Kyseessä on Pohjois-Amerikan vanhin autonäyttely.

Näyttelyn järjestäjänä toimii New Yorkin alueen autokauppiaiden yhdistys GNYADA.

New Yorkin autonäyttelyn mediapäivät pidetään 26.–27. elokuuta. Tapahtuma on avoinna yleisölle 28.8.–6.9.

Lue myös:

    Uusimmat