Koronaviruksen sairastanut kanadalaisnäyttelijä Nick Cordero, 41, on kuollut – taisteli tautia vastaan 95 päivän ajan

0:45

Näyttelijän jalka jouduttiin amputoimaan aiemmin keväällä. 

41-vuotias kanadalaisnäyttelijä Nick Cordero on kuollut, kertoo CNN tuoreessa artikkelissaan. Näyttelijä sairastui koronavirukseen ja taisteli sen tuomia tauteja vastaan 95 päivän ajan.  

Cordero joutui sairaalaan huhtikuun alussa keuhkokuumeen vuoksi. Hänen tilansa meni huonompaan suuntaan, kun hän meni tajuttomaksi ja hänet jouduttiin nukuttamaan lääkkeillä hetkellisesti koomaan. Näyttelijän jalkaan tuli myöhemmin veritulppa, johon ei auttanut siihen tarvittava hoito, joten jalka jouduttiin amputoimaan myöhemmin huhtikuussa. 

Huhtikuussa miehelle tehtiin kolme koronatestiä, jotka kaikki osottaituivat negatiiviseksi. Hän oli pitkään tajuttomana. Toukokuussa Corderon vaimo Amanda Kloots ilmoitti, että hänen miehensä on hereillä, mutta todella heikossa kunnossa. Jopa silmien avaaminen vaati häneltä voimia. 

Kloots kertoi, että Covid 19 -viruksen myötä Corderon keuhkot olivat siinä kunnossa kuin hän olisi tupakoinut 50 vuotta, ne olivat niin vaurioituneet. Vaimo kommentoi muutamia päiviä ennen miehensä kuolemaa, että hänen miehensä saattaa tarvita keuhkojen siirron. 

Sosiaalisessa mediassa kiersi #WakeUpNick-nimeä kiertävä kampanja, jolla kerättiin varoja miehen sairaalahoitoon. 

Ilta-Sanomien artikkelin mukaan Cordero oli perusterve, eikä hänellä ollut todettu mitään sairauksia ennen koronavirusta. 

Kloots on päivittänyt avoimesti miehensä tilasta Instagram-tilillään. Sunnuntai-iltana hän päivitti tililleen sydäntä särkevän viestin miehensä kuolemasta. 

– Jumalalla on nyt toinen enkeli taivaassa. Rakas mieheni nukkui tänä aamuna pois. Häntä ympäröi rakastava perhe, joka lauloi ja rukoili, kun hän poistui maailmasta rauhallisesti, Kloots kirjoittaa.

Voit lukea koko päivityksen tästä

Corderoia jäi kaipaamaan myös heidän yksi vuotias Elvis-poika. 

Cordero  on tullut tutuksi Rock of Ages -musikaalielokuvasta. Hänet nähtiin myös supersuositussa True Blood -sarjassa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja