Koronavirukseen sairastunut espanjalaisnainen kuoli keisarileikkauksen jälkeen – lapsi syntyi kuolleena

Raskaana olleella 37-vuotiaalla naisella oli todettu koronavirus. 

37-vuotias nainen menehtyi synnytyksen jälkeen sunnuntaina sairaalassa Espanjassa. Lapsi syntyi kuolleena. 7 News -sivuston ja The Sunin tietojen mukaan naisella oli todettu koronavirus. 

Nainen sairastui lauantaina. Hänellä oli ollut kuumetta.

Kun nainen sunnuntaiaamuna otettiin sairaalahoitoon, hänellä todettiin koronavirus. Naiselle tehtiin keisarileikkaus, mutta hänelle tuli komplikaatioita ja hän menehtyi. Lapsi syntyi kuolleena.

Sukulaisten mukaan kuolinsyy oli sydänpysähdys

The Sun kertoi 30. maaliskuuta julkaistussa artikkelissaan, että sukulaisten mukaan nainen olisi ollut perusterve. Sukulaiset kertoivat paikalliselle medialle, että nainen olisi ensin lähetetty kotiin,m mutta häntä olisi sitten käsketty palaamaan takaisin sairaalaan ”komplikaatioiden" takia. Sukulaiset kertoivat tomittajille, että naisen tapausta koskevassa raportissa sanottiin, että syynä oli ”sydänpysähdys”, joka johtui koronaviruksesta.Tarkempia tietoja komplikaatioista ei ole kerrottu.

7 News -sivusto uutisoi päivää myöhemmin, että naisella oli ollut jokin krooninen terveysongelma. Terveyspalveluista kerrotaan australialaismedialle, että nainen oli kärsinyt komplikaatioista ja kuollut keisarileikkauksen jälkeen.

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja