Mainos

Konkaripolitiikko ei niele Kiviniemen selitystä

Keskustan kansanedustaja Seppo Kääriäinen toivoo puheenjohtaja Mari Kiviniemen selittävän tarkemmin luopumisensa taustoja.

Kiviniemi ilmoitti eilen, että hän ei enää pyri puolueen johtoon ensi kesän puoluekokouksessa. Syyksi Kiviniemi sanoi sen, että puolueen kannatus ei ole noussut riittävästi.

Kääriäinen toivoo Kiviniemeltä tarkempia tietoja.

– Olisi hyvä, että Kiviniemi avaisi tekemäänsä päätöstä nyt enemmän ja tarkemmin. En usko, että tähän asti kuultu on läheskään koko totuus. Tällaisessa dramaattisessa tilanteessa hyvän jatkopohjan antaa se, että asioista kuullaan totuus ja vain totuus, Kääriäinen sanoi MTV3:n Huomenta Suomessa.

Kiviniemi aikookin selvittää luopumisensa taustoja tarkemmin tänään kello 10.30 järjestettävässä tiedotustilaisuudessa. Kääriäinen toivoo, ettei Kiviniemi vetoa Ylen eilen julkaisemaan gallupiin, jossa keskusta sijoittui suosituimmuudessa kolmanneksi kokoomuksen ja SDP:n taakse.

– Eivät gallupit voi olla vakavan päätöksenteon perusteena, eivätkä ne tässäkään minun ymmärtääkseni ole olleet. Sitä paitsi Ylen gallup ei ollut keskustan osalta edes huono. Keskustan kannatus pysyi edelleen eduskuntavaalikannatuksen yläpuolella ja perussuomalaisten kannatus oli pienempi, Kääriäinen vertaa.

Kääriäinen uskoo, että Kiviniemen vetäytyminen tuo puheenjohtajapeliin uutta säpinää. Hän toivoisi, että ehdokkaita saataisiin erityisesti puolueen nuoresta polvesta.

– Sitten olisi oikeasti vaihtoehtoja, joista valita.

(MTV3)

Katso keskustan Seppo Kääriäisen haastattelu: (Huomenta Suomi 2.4.2012)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.