KOMMENTTI: Tämäkö salipaita? Måns Zelmerlöwin tyyliä ihmetellään – mutta se on täydellinen

Ruotsin huikean Euroviisu-semifinaaliesityksen jälkeen alkoi kuulua ihmeellistä kommentointia: miksi Måns Zelmerlöw esiintyy salipaidassa, eikö jännittävämpää asua löytynyt?

Måns Zelmerlöw esiintyy Euroviisu-lavalla räväköissä nahkahousuissa ja perustrikoopaidassa. Paita onkin jo ehditty teilata "salipaidaksi", mutta oikeastaan: mitä muuta asua ruotsalaiselta, tyylikkäältä nuorelta mieheltä olisi voinut odottakaan?

Sporttivaikutteet ovat olleet muodissa jo usean vuoden, joten hienovarainen kumarrus urheilun maailmaan on luonteva osa poptähden lookia. Simppelissä peruspaidassaan hurmaava Måns on samaistuttava, laulaessaan vielä meidän olevan aikamme sankareita.

Sitä paitsi: Euroviisujen naistähtien lateksiasuista kohistaan, mutta huomasitteko Månsin nahkahousut? Rajut pöksyt toivat esitykseen rokkia, ja juuri niiden takia stylisti lienee valinnut Månsille salipaidan yläosaksi, tasapainottamaan kokonaisuutta.

Käytännön syitäkin on: show'n valotehosteet pääsevät oikeuksiinsa harmaata paitaa vasten.

Ruotsalaisen lookissa on haluttu pelata varman päälle. Tyyli on yksinkertainen, mutta cool, tavallinen, mutta tähdelle sopiva. Ilmankos Måns saa naiset huokailemaan ihastuksesta.

Ennen kuin te miehet ryntäätte ostamaan salipaitoja ja nahkahousuja, varoituksen sana lienee paikallaan. Månsilla on varaa antaa tasoitusta pukeutumalla jopa Euroviisulavalle peruspaitaan. Asun juju on siinä, mitä on vaatteiden alla: treenattu vartalo, tuikkiva katse ja mahtavat liikkeet. Salipaidat lienevät olleet Månsilla kovassa käytössä muutenkin.

Ruotsi voittaa Euroviisut naisten äänillä – kiitos salipaidan.

Lue myös:

    Uusimmat