Kolumnisti Jean Carroll sanoo joutuneensa Trumpin ahdistelemaksi – Trump: "En tiedä tästä naisesta mitään"

Nyt puhuu Trumpia ahdistelusta syyttävä nainen: Hän painoi minut ovea vasten ja suuteli 1:05
Kolumnisti E. Jean Carroll kertoo uudessa kirjassaan vaikeista miessuhteistaan.

Yhdysvaltalainen kolumnisti E. Jean Carroll kertoo joutuneensa 1990-luvun puolessavälissä Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi. Carroll kertoo muistojen nousseen pintaan vuoden 2016 presidentinvaalien alla julki tulleesta videosta, jolla Trump mahtailee naisten kourimisella.

CNN kertoo, että Carroll toteaa presidentin suhtautuvan vähättelevästi ja uhkailevasti sekä häneen että muihin naisiin, jotka ovat syyttäneet Trumpia seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Hän sanoo Access Hollywood -julkaisun videon tuoneen hänelle ”vahvistusta” Trumpin toimista. Carrollin mukaan Trump itse vääristelee asioita.

– Hän on kiistänyt kaikkien 15 esiin astuneen naisen syytökset, Carroll toteaa lehdelle.

Elle-lehdelle 26 vuotta kolumnistina toiminut Carroll väittää Trumpin raiskanneen hänet Bergdorf Goodman -tavaratalon pukuhuoneessa. Hän kertoo itse yrittäneensä vastustella.

Carroll sivuaa aihetta tuoreessa kirjassaan "What Do We Need Men For? A Modest Proposal”. Trump puolestaan väittää Carrollin syyllistyneen halpamaisiin väitteisiin nostaakseen kirjansa myyntilukuja.

– Täyttä valetta. En tiedä tästä naisesta mitään. On hirveää, että ihmiset tekevät tällaisia kamalia syytöksiä, Trump on todennut.

Kaikesta huolimatta Trumpin ja Carrollin kohtaamisesta on säilynyt kuva, joka julkaistiin raiskausväitteitä koskevan artikkelin yhteydessä.

Trump myöntää kuvan olevan aito, mutta toteaa, ettei tunne naista sen paremmin. Itse hyväksikäytöstä ei ole toistaiseksi löytynyt todisteita.

Carroll kertoo kauhistuvansa ajatuksesta, että hänen pitäisi tavata presidentti henkilökohtaisesti. Trump uhkasi kolme viikkoa ennen voittoaan presidentinvaaleissa haastaa kaikki häntä ahdistelusta syyttävät naiset oikeuteen, mutta ei ole toistaiseksi tehnyt niin.  

Lue myös:

    Uusimmat